• El taller tindrà lloc el dimarts 12 de maig a l’UPF
El Departament de Cultura organitza un taller de formació perquè les empreses culturals i creatives puguin treure el màxim rendiment de l’eina Google Analytics. La sessió es farà el proper dia 12 de maig a partir de les 09.00h a UPF.
 
 
Taller
Com utilitzar Google Analytics per millorar el ROI de la nostra Web
Objectiu
Explicar a fons com treure el màxim profit Google Analytics, una eina bàsica per a qualsevol persona o empresa que faci accions a Internet. Sense informació sobre com actuen els nostres clients o usuaris, es fa impossible determinar les estratègies i les futures accions per millorar el nostre retorn de la inversió (ROI).
Programa
Exposició del contingut amb exemples, casos pràctics i la interacció amb els assistents.
Es farà servir el mètode del cas a les aplicacions pràctiques reals.  
 
 Aquest taller forma part de la formació a empreses culturals i creatives catalanes, que el Departament de Cultura, vehicula a través del Servei de Desenvolupament Empresarial de l’Institut Català de les Empreses Culturals. Creat l’any 2006, té com
a principals objectius contribuir a la millora de la competitivitat  i promoure les condicions favorables necessàries per a la innovació en la seva gestió.
 
Aquest taller va adreçat exclusivament a empreses i entitats del sector cultural i creatiu. Per participar-hi cal fer inscripció prèvia a:  http://sde.cultura.gencat.cat/cultura/