Els Bombers de la Generalitat han estat alertats, a les 03.03 hores d’aquesta matinada, d’un incendi en un pis d’un immoble del carrer Sant Josep, número 41, al terme municipal de Calella.
 
Fins al lloc s’hi han desplaçat un total de nou dotacions dels Bombers (2 autoescales, 4 camions d’aigua i 2 vehicles lleugers, a més de l’ambulància del GEM, Grup d’Emergències Mèdiques). L’incendi afectava un pis de la segona planta, en un edifici de cinc plantes d’alçada amb sis habitatges per planta.
 
Com a mesura preventiva, s’han confinat els veïns de les plantes superiors als seus domicilis, als balcons i a una terrassa ventilada. A més, s’han evacuat els veïns restants, alguns dels quals des dels balcons amb l’ajuda de l’autoescala. A les 03.57 hores l’incendi, que ha cremat totalment un passadís, ja estava apagat.
 
Un home de 41 anys ha estat evacuat a l’Hospital de la Vall d’Hebron, en estat menys greu, per cremades a la cara, a l’avantbraç i a la cama. Quatre persones (una dona de 36 anys i tres menors) han resultat afectades per intoxicació lleu pel fum i han estat evacuades a l’Hospital de Calella i una dona de 38 anys ha estat atesa in situ per un atac d’ansietat. Fins al lloc s’hi han desplaçat 3 ambulàncies del SEM (Sistema d’Emergències Mèdiques) a més de l’ambulància del GEM dels Bombers de la Generalitat. També s’hi han desplaçat efectius dels Mossos d’Esquadra i de la Policia Local.
 
A Castellar del Vallès, ahir al vespre, els Bombers rebien l’avís a les 21.17 hores, d’un incendi que afectava la cuina d’una casa a la carretera de Sentmenat, número 137, de Castellar del Vallès. A l’arribada dels Bombers, que van desplaçar tres dotacions, l’incendi ja havia estat apagat amb un extintor per un dels propietaris. El foc va cremar el motor de la campana extractora de la cuina i la casa va quedar afectada pel fum. El propietari, un home de 39 anys, va ser atès in situ per cremades lleus a les dues mans, per efectius del SEM. No va ser necessari evacuar-lo a cap centre hospitalari.