• El Consell Executiu ha acordat ratificar el protocol signat entre la companyia GSMA, la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, el Govern de l’Estat, la Fira i Turisme de Barcelona per renovar la designació de la ciutat comtal com a Mobile World Capital entre 2019 i 2023
 
  • L’acord permet planificar i donar continuïtat a totes les iniciatives que Barcelona i Catalunya impulsen en àmbits com ara l’emprenedoria, la salut i l’educació, entre d’altres
 
El Govern ha ratificat el protocol signat per la Generalitat, l’Ajuntament de Barcelona, el Govern de l’Estat, Fira de Barcelona, Turisme de Barcelona i la Fundació de la Mobile World Capital per estendre el contracte amb la companyia GSMA perquè la ciutat de Barcelona sigui la Capital Mundial del Mòbil fins a l’any 2023. La proposta es va presentar formalment el 26 de març passat durant la celebració del Mobile World Congress, amb la voluntat de renovar la designació de la ciutat com a Mobile World Capital entre 2019 i 2023.
 
La proposta implica poder planificar i donar continuïtat a totes les iniciatives que la ciutat i el país impulsen des de la Mobile World Capital, en àmbits com ara l’emprenedoria, la salut, l’educació i altres. 
 
Barcelona ha acollit enguany la desena edició del certamen, que ha rebut 93.000 visitants, el seu rècord d’assistència. El Congrés ha suposat la creació de més de 12.600 llocs de treball i ha generat un impacte econòmic de 436 milions d’euros.