TES
  • La línia C12 Cabrils-Vilassar de Mar reduirà 20 minuts la freqüència de pas i es crea una línia nova, la C6, per comunicar Cabrils amb Vilassar de Dalt i Barcelona
 
 
El Departament de Territori i Sostenibilitat, juntament amb l’Ajuntament de Cabrils, introduirà a partir d’aquest dilluns, 18 de maig, un seguit de millores en les comunicacions amb bus a Cabrils per tal de reforçar les connexions entre aquest municipi amb Vilassar de Mar i amb Barcelona. Les millores consisteixen en reduir la freqüència de pas dels actuals 40 minuts als 20 minuts en la línia C12 (Cabrils-Vilassar de Mar) i en crear una ruta nova, la C6, que cobrirà el trajecte Cabrils-Vilassar de Dalt-Barcelona.
 
Línia C12: Cabrils-Vilassar de Mar
 
La línia C12 cobreix el trajecte entre Cabrils i Vilassar de Mar amb una freqüència de pas de 40 minuts. La millora que s’introdueix dilluns és que l’actual bus de reforç que funciona en les hores punta circularà tot el dia de dilluns a divendres feiners, excepte agost. D’aquesta manera s’aconseguirà una freqüència de pas de 20 minuts  durant tot el dia i es passarà a tenir un total de 48 expedicions d’anada i 48 de tornada, amb una primera sortida des de Cabrils a les 6.10h i una darrera tornada des de Vilassar de Mar a les 22.30h.
 
Nova C6: Cabrils-Vilassar de Dalt-Barcelona
 
Es crea, també a partir de dilluns, una nova línia, la C6, que cobrirà el trajecte Cabrils-Vilassar de Dalt-Barcelona. La nova línia permetrà disposar d’un servei que comunicarà Cabrils i Barcelona passant per Vilassar de Dalt amb 5 expedicions directes d’anada i 4 de tornada, que a la vegada contribuiran a millorar el servei ja existent entre Vilassar de Dalt i Barcelona.
 
Els serveis seran prestats per l’empresa concessionària Empresa Casas, SA
 
(Al pdf adjunt podeu consultar els nous horaris)

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 145

Horaris

Horaris
PDF | 1656