• Es preveu que les obres del nou edifici, que serà un centre amb 6 línies d’ESO i 3 de batxillerat, es licitin aquest 2015
 
  • L’Ajuntament farà una aportació econòmica per tal que l’institut pugui disposar d’un nou pavelló esportiu, que estarà a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar
 
 
Conveni
El Departament d’Ensenyament ha signat un conveni amb l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès per a la construcció del nou edifici de l’Institut Leonardo da Vinci, per poder donar resposta a les necessitats d‘escolarització del centre i de la població. L’acord l’han signat aquest matí a la seu del Departament la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, i l’alcaldessa del municipi, Mercè Conesa. Aquest preveu que les obres del nou edifici, que serà un centre amb 6 línies d’ESO i 3 de batxillerat, es licitin aquest 2015.
 
Les obres, amb un cost total previst de 8,7 milions d’euros, incorporen la construcció d’un nou pavelló esportiu, enlloc del gimnàs previst inicialment, a petició del consistori. És per això que l’ajuntament farà una aportació màxima de 840.000€ al projecte per tal que el nou institut pugui disposar d’aquest pavelló, que estarà a disposició de la ciutadania fora de l’horari escolar. El pavelló acordat serà de tipologia PAV-1, és a dir, de 608 m², amb una alçada mínima de 7 metres, vestidors, sense grades i amb consergeria.
 
En concret, l’Ajuntament assumirà dues despeses. D’una banda, les de redacció del nou projecte (per un import de 60.000€), que incorpora la construcció d’un nou pavelló esportiu a petició del consistori. De l’altra, la construcció d’aquest nou equipament esportiu (per un import de 780.000€), que tindrà un ús escolar en horari lectiu i un ús obert al conjunt de la ciutadania fora de l’horari escolar. També està previst que el pavelló, de les dimensions d’una pista de bàsquet, tingui espais per a les entitats esportives i que estigui al servei de les associacions i clubs de la ciutat.
 
Una vegada l’equipament entri en funcionament, l’Ajuntament i la Generalitat redactaran un conveni que reguli l’ús dels espais esportius.
 
 
18 de maig de 2015

1  

Imatges

Signatura conveni

Signatura conveni 4678