• El simposi internacional del sector creuerístic, que porta per nom “Costa Brava Cruise Symposium”,  en què participaran companyies, agents i associacions se celebrarà a Palamós, el pròxim 15 de juny
  • L’objectiu de la jornada és posar en valor el paper rellevant dels ports petits dins del mercat de creuers de la Mediterrània, com és el cas dels ports de Palamós i Roses
El primer simposi internacional de creuers de la Costa Brava reunirà les principals companyies del sector creuerístic, institucions representatives del territori, agents turístics, associacions de creuers, indústria auxiliar i sector de serveis, per debatre durant una jornada el rol dels ports petits que reben tràfic de creuers a la Mediterrània.
 
El simposi, que serà inaugurat pel conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila,  es compondrà de quatre ponències i es preveu que comenci a les 9.30 h del i finalitzi a les 17.30 h. La jornada està organitzada per la Generalitat de Catalunya, a través de l’empresa pública Ports de la Generalitat, en col·laboració amb l’Ajuntament de Palamós, l’Ajuntament de Roses, el Patronat de Turisme Costa Brava-Girona, la Cambra de Comerç de Palamós i la Cambra de Comerç de Girona. 
 
Els temes clau de les ponències seran: “L’estat del mercat de creuers a la Mediterrània i a la Costa Brava”; “El retorn econòmic del sector de creuers en el territori d’influència”;  “El paper dels ports petits a la Mediterrània”; i: ”La cooperació regional i internacional, element clau per a l’èxit”.  El fil conductor d’aquestes ponències es farà entorn a la influència que tenen els ports petits en el sector de creuers de la Mediterrània.
 
El sector de creuers té un paper clau com a dinamitzador econòmic dels ports i les seves destinacions turístiques. Aquest és un mercat que opera amb ports grans, mitjans i petits i els hi aporta creixement i valor econòmic. En aquest segment destaca el posicionament de Palamós i Roses i la singularitat de la seva destinació.
 
 
 
18 de maig de 2015
 

1  

Imatges

Logo Simposi

Logo Simposi 245

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 64