Foto dels assistents a l'acte de la Lafarge Montcada
El delegat, Fernando Brea, va assistir a l’acte de celebració de la VIII edició del Mes de la Seguretat que celebra la Lafarge a les instal·lacions de Montcada i Reixac, acompanyat del director general de Relacions Laborals i Qualitat en el Treball del Departament d’Empresa i Ocupació, Jordi Miró, i el director general de Lafarge Espanya, Isidoro Miranda, el director de la fàbrica de Montcada i Reixac, Jose Luis Coleto, així com altres autoritats del Grup Lafarge i representants municipals.
 
La fàbrica de Lafarge de Montcada i Reixac participa en la celebració de l’edició d’enguany en què el grup Lafarge celebra en 61 països en què  està present. Amb aquest acte es consolida el compromís que té l’empresa cap a la seguretat i la salut dels seus treballadors. Durant la jornada, també es fa un reconeixement públic als treballadors amb més coneixement en matèria de seguretat.
 
Amb les activitats que es duen a terme al llarg d’aquest mes, Lafarge pretén reforçar els compromisos amb els seus empleats en matèria de seguretat i salut, amb la finalitat d’aconseguir el seu objectiu “zero accidents”, i per això contempla una sèrie d’accions en l’àmbit de la formació.
 
Brea, durant el seu parlament, ha destacat la vinculació de més de 90 anys de la fàbrica a Montcada i la generació de llocs de treball, directes i indirectes, així com la seva implicació en la vessant mediambiental, cultural i esportiva amb el seu entorn més pròxim.
 
Tot seguit, ha afegit que la millor mesura de seguretat és la prevenció com a mitjà fonamental per a preservar la seguretat i la salut de les persones treballadores, i en conseqüència, un increment de la competitivitat de les empreses i del nostre país.
 
Per últim, Brea ha felicitat el compromís permanent de Lafarge en aquest àmbit de seguretat i la salut laboral, i ha encoratjat a la direcció del grup a apostar per la investigació i el desenvolupament de nous productes que permetin buscar solucions per front als reptes que planteja el sector de la construcció.
 
 
També ens podeu seguir a través de https://twitter.com/delgovbarcelona