La vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, compareixerà al llarg de la jornada electoral del 24 de maig, per informar de les dades de participació i dels resultats a les eleccions al Consell General d’Aran, als consells comarcals i als ajuntaments. Les compareixences tindran lloc a la Sala de Premsa del Palau de la Generalitat i caldrà estar acreditat per accedir-hi.
 
Horari de les compareixences de la vicepresidenta:
 
 10:00 hores: balanç obertura de col·legis electorals
 
 14:45 hores: dades de participació recollides a les 14 hores
 
 18:45 hores: dades de participació recollides a les 18 hores
 
 22:30 hores: primers resultats amb vot escrutat
 
 A partir de les 23.30 hores: última compareixença informativa sobre resultats
 
 
 
Acreditacions dels mitjans
 
Els periodistes i tècnics que ja disposen d’acreditació genèrica per accedir a la sala de premsa del Palau de la Generalitat no caldrà que la sol·licitin per a aquest dia, però han de confirmar l’assistència.
 
Es prega als periodistes que hagin sol·licitat acreditació específica per al 24M que arribin al Palau de la Generalitat abans de les 9.30 h de diumenge per tal optenir-la.
 
El servei tècnic a disposició dels mitjans és l’habitual de les compareixences de cada dimarts després dels consells executius.
 
Si us cal més informació, podeu trucar a l’Oficina de Comunicació de la vicepresidenta: 93 567 17 93, o bé enviar un correu amb els vostres dubtes a premsa.vicepresidenta.governacio@gencat.cat.
 
Les eleccions municipals són convocades pel Govern de l’Estat, a proposta del Ministeri d’Interior i del Ministeri de Política Territorial i Administració Pública. La Generalitat de Catalunya convoca les eleccions al Consell General d’Aran i dicta les disposicions necessàries per a l’elecció i designació dels membres dels consells comarcals i la constitució dels mateixos, a partir dels resultats de les eleccions municipals.
 
Per a més informació, podeu consultar el web del Departament de Governació i Relacions Institucionals www.locals2015.cat.
 
Consulteu les dades més destacades de la jornada electoral del 24 de maig en el dossier adjunt.

1  

Fitxers adjunts

Dossier premsa jornada electoral del 24M

Dossier premsa jornada electoral del 24M
PDF | 121