• El cap de l’Executiu subratlla el paper del sector agroalimentari com a “coixí per resistir en moments difícils”
  • Artur Mas ha visitat la cooperativa Indulleida amb motiu del seu 35è aniversari
 
El president de la Generalitat a les instal·lacions d'Indulleida
El president de la Generalitat, Artur Mas, ha assegurat aquest migdia des d’Alguaire que “els problemes poden ser una oportunitat”, i ha posat com exemple el cas d’Indulleida, quan amb el seu naixement va ser capaç de donar sortida a un excedent de fruita, “resolent un problema molt dur i potser insalvable i convertint-lo en una gran oportunitat de la qual n’ha sabut treure profit”.

El cap de l’Executiu ho ha dit durant la visita que ha fet a aquesta societat ,que es dedica a la fabricació de derivats de fruita, i de la qual ha posat en relleu el seu “sentit permanent de la innovació”.

Durant la seva intervenció, Artur Mas ha destacat el paper que ha tingut el sector agrari i agroalimentari “en moments difícils” i ha recordat que, igual que ha succeït en el món del turisme, aquest sector ha estat “un molt bon coixí per resistir”“La pagesia i la seva indústria han complert una funció social al mantenir un cert nivell d’ocupació al nostre país”, ha afegit.
 
El cap de l’Executiu també s’ha referit al pes de la producció de la fruita dolça a Catalunya i a la capacitat del sector per “ser presents als mercats europeus i internacionals” i els ha agraït que hagin entès que “si volem ser algú hem de ser presents a tot el món”. “És absolutament necessari i imprescindible si volem que la nostra economia i la nostra societat vagin clarament endavant”, ha reblat. I ha afegit que “Catalunya, en aquest sentit, està fent un esforç molt gran”.
 
En aquest mateix sentit, ha recordat que durant el primer trimestre del 2015 les exportacions a Catalunya han crescut en un 15,5% i ha subratllat que una part important d’aquest creixement prové del sector agroalimentari.
 
Indulleida, que enguany compleix el seu 35è aniversari, s’ha convertit en una companyia internacional de referència. Se sustenta en una base de 16.000 agricultors i té 152 socis procedents de diferents zones productores de l’Estat espanyol i de França.

1  

Imatges

Fototgrafia del president Mas a Indulleida

Fototgrafia del president Mas a Indulleida 365

1  

Fitxers adjunts

Fototgrafia del president Mas  durant la visita a Indulleida

Fototgrafia del president Mas durant la visita a Indulleida
JPG | 462