El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquest cap de setmana, des de les 15.00 h de divendres 22 de maig fins a les 20.00 h d’avui diumenge 24, s’ha registrat un accident de trànsit amb una víctima mortal al conjunt de carreteres i autopistes catalanes.
 
El sinistre va passar divendres a la nit al punt quilomètric 9,5 de la N-230 a l’altura de Rosselló (Segrià) quan, per causes que encara s’estan investigant, un turisme va atropellar un vianant.
 
Pel que fa a mobilitat, aquesta tarda de diumenge les vies que han registrat més volum de trànsit de retorn cap a l’àrea metropolitana de Barcelona són l’AP-7 i la C-35 a La Roca del Vallès, la C-32 a Sant Boi de Llobregat, la N-340 al Vendrell i l’accés a Barcelona per la B-23.
 
Convé destacar que per minimitzar les afectacions viàries de la tornada d’avui cap a l’àrea metropolitana de Barcelona s’han disposat mesures especials d’ordenació i regulació del trànsit a l’AP-7 entre Sant Celoni i el peatge de la Roca i entre Vilafranca i el peatge de Martorell i també a la C-32 entre Castelldefels i l’Hospitalet de Llobregat.
 
Ahir dissabte en general va dominar la fluïdesa a les principals carreteres i autopistes del país si bé al matí a la C-25 a Sant Fruitós de Bages va tenir lloc un accident entre un camió i dos turismes que va obligar a restringir la via en sentit Lleida i es van fer desviaments per la BV-4511.