ContactaEN
Sala de premsa
Sales de premsa dels departaments
event_note Nota de premsa

Nou apartat de qualitat de la carn i derivats carnis en el web del Departament d'Agricultura

FOTO WEB
 
 
 
Ara fa un any de l’entrada en vigor de la Norma de qualitat de derivats carnis amb la publicació del Reial Decret 474/2014, de 13 de juny, i amb aquest motiu s’ha obert un nou apartat dedicat a la qualitat de la carn i derivats carnis en el web del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
 
L’objectiu d’aquest nou apartat específic de carn i productes carnis és facilitar a les empreses del sector carni el compliment d’aquesta normativa  i informar els consumidors de les diferents categories de qualitat en la carn i derivats i la comprensió de  les indicacions obligatòries que han de constar en les etiquetes.
 
Així, per tal d’explicar-ho de manera clara i entenedora, l’apartat s’ha estructurat en subapartats que es poden identificar de manera visual per les icones que representen:
 
·         Introducció, on es descriu l’objectiu de la informació de l’apartat
·         Etiquetatge, on mitjançant unes fitxes explicatives es dóna orientació pas a pas per a la confecció d’una etiqueta i unes altres fitxes per a advertir dels errors més freqüents
·         Aspectes crítics de qualitat, on es descriu els punts del procés d’elaboració a tenir en compte en relació a la qualitat
·         Normativa, on es pot veure les principals disposicions normatives que regulen la carn i els derivats carnis
·         Document d’interès, on es pot trobar documents interpretatius, guies, infografies, consultes , preguntes freqüents; i
·         Actualitat, apartat on hom pot trobar noticies, jornades, cursos, etcètera.
 
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia