Direcció General de Comunicació

nomenaments

Nomenaments

query_builder   7 juliol 2015 13:31

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Jordi Jardí i Pinyol, director general d'Administració de Seguretat del Departament d'Interior
 
Nascut a Tivissa l’any 1966
 
Tècnic esportiu de base per la Secretaria General d’Esports de la Generalitat de Catalunya, ha realitzat diversos cursos de formació a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya entre els quals el de trànsit, atestats i investigació d’accidents i el de Caporal de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra. Actualment cursa el Màster en Direcció Pública a ESADE (EMPA Executive Master in Public Administration).
El 1993 ingressa com a agent del cos de Mossos d’Esquadra i el 1999 és caporal sots-cap de la Comissaria de Transit de Móra d’Ebre. Des del 2001 al 2003 va ser el representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre.
 
Alcalde del Municipi de Tivissa des de 2003. Ha estat tresorer de la MIDIT (Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori) formada pels ajuntaments de Vandellòs, Pratdip i Tivissa des de 2003. Impulsor, fundador i vicepresident del Consorci de Promoció de Sòl Industrial de “El Molló”, format pels ajuntaments de Móra la Nova, Tivissa, Ginestar i Garcia, la Cambra de Comerç de Reus i l’Institut Català del Sòl des de 2005. Membre de la Junta Directiva de l’AMAC (Municipis espanyols en àrees amb centrals nuclears) des de 2003. Impulsor, fundador i actual vicepresident primer de l’ANMER (Associació de municipis espanyols amb energies renovables) des de 2008. President del CIS (Consorci d’Iniciatives Socioeconòmiques) que gestiona els fons LEADER i FEDER de les comarques de la Ribera d’Ebre i la Terra Alta des de 2011. President del Consorci per la Gestió de Residus de la Ribera d’Ebre, la Terra Alta i el Priorat des de 2011. President del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre des de 2011.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia