Direcció General de Comunicació

Altres acords de Govern

Altres acords de Govern

query_builder   7 juliol 2015 13:33

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

Es destinen 350.000 euros procedents de l’impost turístic per promocionar el patrimoni cultural català
 
El Govern ha autoritzat avui una transferència de crèdits del Departament d’Empresa i Ocupació al Departament de Cultura, per import de 350.000,00 euros, procedents de la recaptació de l'impost sobre les estades en establiments turístics.
 
Aquesta aportació nominativa a l'Agència Catalana de Patrimoni Cultural ha de servir per finançar la promoció de museus, monuments i jaciments de la Generalitat com a referent del turisme patrimonial a Catalunya.
 
L’objectiu és la millora turística dels recursos culturals, d’acord amb els objectius dels plans Estratègic i de Màrqueting Turístic de Catalunya. Amb aquesta aportació l’Agencia del Patrimoni Cultural continuarà un programa, iniciat el 2014, que preveu una obertura i treball en xarxa dels diversos museus de Catalunya. Així es potencia la vertebració de producte turístic i  permet generar experiències turístiques entorn del patrimoni cultural.
 
Els recursos econòmics de l’Impost procedeixen del Fons per al Foment de Turisme, que s’ha consolidat com una eina de millora i posada en valor turístic del patrimoni cultural i natural de Catalunya, al servei d’un model de destinació turística de qualitat i valor afegit.
 
Reassignat el personal eventual dels departaments de la Generalitat per la reestructuració del Govern

El Govern ha aprovat una modificació de l’Acord GOV/8/2011, que suposa la reassignació de personal eventual dels departaments de la Generalitat com a conseqüència de la recent reestructuració del Govern de la Generalitat de Catalunya. Aquesta modificació no suposa cap increment de personal eventual.
 
L’Acord estableix que el Departament del qual sigui titular el vicepresident/a del Govern (actualment, el Departament de Benestar Social i Família) pot tenir un màxim de fins a 12 llocs de treball reservats per a personal eventual, mentre que en la resta de departaments no es pot excedir dels 8.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia