Direcció General de Comunicació

Eurecat

El Govern destina 30 M€ a Eurecat per donar impuls al centre referent de la política de transferència tecnològica de Catalunya

query_builder   28 juliol 2015 15:14

event_note Nota de premsa

El Govern destina 30 M€ a Eurecat per donar impuls al centre referent de la política de transferència tecnològica de Catalunya


  • Els recursos es destinaran a noves línies d’innovació industrial d’acord amb les tendències del mercat per tal de desenvolupar noves tecnologies i coneixements
  • L’objectiu d’Eurecat és facturar més de 60 milions d’euros l’any vinent i que més de 1.000 empreses catalanes accedeixin als seus serveis.
  • Eurecat és fruit de la integració dels sis centres tecnològics avançats de Catalunya, el gran proveïdor de tecnologia industrial que permetrà que el país recuperi una posició de lideratge en dinàmiques d’innovació industrial

 

El Govern ha aprovat l’aportació econòmica a Eurecat en compliment del Pla de Centres 2015-2016. Aquest acord preveu que la Generalitat, a través d’ACCIÓ, destini al centre 10 milions d’euros enguany i 20 milions d’euros el 2016.
 
D’aquesta manera s’impulsa l’activitat d’Eurecat, que ja ha completat els darrers passos per consolidar-se com el centre proveïdor de tecnologia industrial de referència a Catalunya amb una clara vocació de servei a les pimes. El centre destinarà aquests recursos a noves línies d’innovació industrial d’acord amb les tendències del mercat per tal de desenvolupar noves tecnologies o coneixements que encaixin amb les necessitats de les empreses catalanes.
 
Eurecat és el nom del centre resultant de la integració dels sis centres tecnològics avançats de Catalunya, el gran proveïdor de tecnologia industrial que permetrà que el país recuperi una posició de lideratge en dinàmiques d’innovació industrial.
 
L’objectiu d’Eurecat és facturar més de 60 milions d’euros l’any vinent i que més de 1.000 empreses catalanes accedeixin als seus serveis. És a dir, que les pimes tinguin accés a alts nivells d’innovació a través de la transferència de tecnologia diferencial i coneixement avançat per solucionar les seves necessitats d’innovació i impulsar la seva competitivitat.
 
Eurecat és un dels agents del nou model TECNIO, que ha deixat de ser una xarxa de centres per convertir-se en un segell que atorga la Generalitat als agents catalans que ofereixen tecnologia diferencial a les pimes.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia