Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   28 juliol 2015 15:05

event_note Nota de premsa

Nomenaments


Jordi Cabré i Trias, director general de Dret i d’Entitats Jurídiques del Departament de Justícia
Nascut a Barcelona, l’any 1974.
 
Llicenciat en Dret per la Universitat Pompeu Fabra. Té un Màster en Govern i Gestió Pública per la Universitat Pompeu Fabra, ESADE i la Universitat Autònoma de Barcelona, i un Diploma de Postgrau en Direcció de l’Empresa, per l’Institut d’Educació Contínua de la Universitat Pompeu Fabra.
 
Des de febrer de 2013 ha desenvolupat la tasca d’assessor en matèria de planificació estratègica del Departament de Justícia. En l’anterior legislatura, havia estat al capdavant de la Direcció  General de Promoció i Cooperació Cultural.
 
Ha estat director del departament de producció a Manterola División Arte S.A., empresa dedicada a la producció museogràfica i expositiva. També ha estat director de l’empresa Loon Comunicació, especialitzada en assessorament de comunicació empresarial i producció audiovisual, i cap de l’Àrea de Comunicació de la Federació Catalana de Vela.
 
Ha impulsat i redactat diversos projectes museogràfics per a l’empresa Cromàtica S.L., especialitzada en elaboració de projectes per a museus, centres d’interpretació, exposicions i intervencions museogràfiques. També ha estat consultor estratègic a l’empresa D.E.P., especialista en anàlisi del funcionament d’entitats i empreses, així com en comunicació corporativa i planificació estratègica.
 
També ha treballat com a assessor jurídic a l’Autoritat Portuària de Barcelona (2000-2008). Ha estat director de la branca d’informatius de la xarxa de televisions locals Comunicàlia (2008-2009) i del diari electrònic Elsingulardigital.cat (2006-2008). És autor de diverses novel·les i assajos.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia