Empresa i Treball

TURISME

La Generalitat de Catalunya i Codorníu s'associen per promocionar l'enoturisme català a nivell internacional

query_builder   31 juliol 2015 11:28

event_note Nota de premsa

TURISME

La Generalitat de Catalunya i Codorníu s'associen per promocionar l'enoturisme català a nivell internacional

 
·        Aquest acord reforça l’aposta de l’Agència Catalana de Turisme per l’enoturisme com un producte clau per promocionar l’oferta turística de l’interior de Catalunya, buscar la desestacionalització i atraure un turisme de qualitat.
 
 
El conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, i la presidenta de Codorníu, Mar Raventós, han signat un acord de partenariat per associar les marques Catalunya i Codorníu amb l’objectiu de promocionar l’enoturisme català a nivell internacional.  
 
En el marc de la signatura, el conseller Puig ha manifestat que “incorporar Codorníu a l’Agència Catalana de Turisme és un honor i una responsabilitat. És una gran oportunitat per a la projecció internacional de Catalunya que una marca amb tant de renom, i amb tanta tradició en el món de la indústria del vi i el cava, ens permeti obrir les seves instal·lacions i els seus cellers a tots els agents que promouran el turisme. Vull  agrair la generositat de Codorníu i esperem que lligar Codorníu amb la promoció turística de Catalunya ens ajudi a vendre més cava i al mateix temps projectar encara amb més força i amb més orgull de la nostra producció autòctona de vins espumosos, dels caves, que tenen en Codorníu una marca de talla mundial. Per tant, compartirem accions, compartirem promoció, i Codorníu i l’ACT treballaran durant els propers temps conjuntament per projectar millor el turisme de Catalunya”.
 
Per la seva part, la presidenta de Codorníu ha declarat que “per a Codorníu és un orgull signar aquest conveni amb l’Agència Catalana de Turisme perquè és una mica el que nosaltres ja vàrem començar a fer el 1914, quan vam obrir les portes de les nostres bodegues a tots els visitants per explicar aquesta passió que tenim per la vinya, i també per mostrar els monuments arquitectònics que tenim. Penso que això s’ha d’estendre a totes les persones, i explicar bé aquesta passió, i crec que amb l’Agència Catalana de Turisme farem una bona feina tots plegats”.
 
Amb aquest acord l’ACT reforça l’aposta per l’enoturisme com un producte clau per promocionar l’oferta turística de l’interior de Catalunya, buscar la desestacionalització i atraure un turisme de qualitat.
 
Així, Codorníu facilitarà visites guiades als seus cellers per a operadors turístics i premsa internacional, i col·laborarà en les diferents accions promocionals que organitzi l’Agència Catalana de Turisme (ACT) aportant els seus caves per donar a conèixer la qualitat del cava català. També potenciarà la marca Catalunya a través dels seus canals, especialment a Internet, i cedirà les Caves Codorníu per accions comercials que l’ACT organitzi i en les quals també hi participarà. 
 
Per la seva banda, l’Agència Catalana de Turisme ofereix a Codorníu presència en tots els seus canals de promoció a nivell nacional i internacional, participació en les seves fires i jornades de comercialització i de formació, i col·laboració en els viatges de premsa i familiarització i presentacions que organitza l’ACT.
 
A més, de forma conjunta realitzaran campanyes de màrqueting i comunicació a nivell internacional, principalment als mercats de Bèlgica i Regne Unit, per promocionar la destinació turística de Catalunya mitjançant la realització d’accions de Street Màrqueting i de promoció.
 
L’ACT i Codorníu comparteixen interessos en determinats mercats emissors considerats estratègics: Regne Unit, Benelux, Alemanya, Estats Units, Xina, i Sud-est asiàtic. 
 
Programa de “Partenariat” de l’Agència Catalana de Turisme  
 
L’Agència Catalana de Turisme va posar en marxa al 2012 el seu programa de “Partenariat” amb l’objectiu de crear un pool de partners estratègics amb empreses -que pertanyin o no al sector turístic- líders de mercats en el seu àmbit, innovadores, amb presència internacional, i que comparteixin els valors de la marca turística Catalunya. La finalitat d’aquest programa és reforçar la presència internacional de Catalunya i generar recursos per a la promoció turística de la destinació catalana.
 
Amb l’acord d’avui, Codorníu se suma com a soci de l’ACT al Futbol Club Barcelona, el Circuit de Barcelona-Catalunya, La Roca Village, Vueling, Estrella Damm, PortAventura i Abertis Autopistas. 
 
L’ACT segueix treballant en possibles acords amb empreses tant del sector turístic (línies aèries, cadenes hoteleres, lloguer de cotxes...) com d’altres sectors (telecomunicacions, automoció, sector financer, moda, alimentació...), que comparteixin els mateixos valors que l’Agència Catalana de Turisme: lideratge, professionalitat, innovació, dinamisme, sostenibilitat i eficiència, i vulguin associar la seva marca a la marca “Catalunya” per promocionar-la com a destinació turística de referència a nivell mundial.
 
Des d'aquest enllaç us podeu descarregar vídeos amb imatges de la signatura del conveni i de declaracions del conseller Puig i la sra. Raventós.
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twiter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom

1  

Imatges

El conseller Puig i la presidenta de Codorníu brindant pel nou acord

El conseller Puig i la presidenta de Codorníu brindant pel nou acord 1642

1  

Fitxers adjunts

El conseller Felip Puig i la presidenta de Codorníu, Mar Raventós, en l'acte de signatura

El conseller Felip Puig i la presidenta de Codorníu, Mar Raventós, en l'acte de signatura
JPG | 1832

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia