Empresa i Treball

TURISME

Oberta la convocatòria de l'Agència Catalana de Turisme per incorporar 7 nous becaris a les seves Oficines de Promoció Turística

query_builder   10 agost 2015 12:00

event_note Nota de premsa

TURISME

Oberta la convocatòria de l'Agència Catalana de Turisme per incorporar 7 nous becaris a les seves Oficines de Promoció Turística

 
·         Els becaris tindran com a destinació les oficines d’Alemanya, França, Bèlgica, Regne Unit, Estats Units i Espanya.
 
·         Aquesta és la 18ena promoció, i des de l’any 1997 ja han gaudit d’aquestes beques un total de 152 joves.
 
 
Ja s’ha obert la convocatòria que l’Agència Catalana de Turisme (ACT) fa cada any per incorporar nous becaris a les oficines de promoció turística que l’ACT té fora de Catalunya. Enguany, l’Agència Catalana de Turisme vol cobrir 7 places a les ciutats següents: 2 a Frankfurt, 1 a París, 1 a Brussel·les, 1 a Londres, 1 a Nova York i 1 a Madrid.
 
Les beques que atorga l’ACT tenen un doble objectiu: formar professionals en l’àmbit del sector turístic català i proporcionar-los una experiència qualificada que els permeti posteriorment incorporar-se al mercat de treball. 
 
Per accedir a aquestes beques cal disposar, entre d’altres requisits, d’una titulació universitària (grau, llicenciatura o diplomatura), tenir la nacionalitat d’un estat membre de la Unió Europea, tenir l’empadronament a Catalunya mínim de dos anys, tenir el certificat de nivell de suficiència de català, tenir coneixement del castellà i de l’idioma/es oficial/s del país de destinació, i no tenir més de 30 anys.
 
La durada de les beques és d’un any (gener-desembre de 2016) amb possibilitat de prorrogar-les un any més. Pel que fa a la dotació econòmica, varia en funció de la destinació i oscil·la entre els 16.562 i els 25.395,11 euros per a l’any 2016. Les sol·licituds poden presentar-se fins el 15 de setembre de 2015. 
 
Aquesta és la 18ena promoció de becaris de l’ACT i, des que l’any 1997 va sorgir la primera promoció, ja han gaudit d’aquestes beques un total de 152 joves. 
 
L’ACT té oficines de promoció turística a: Madrid, Frankfurt, París, Londres, Milà, Moscou, Brussel·les, Hèlsinki, Sao Paulo, Nova York, Beijing i Singapur.
 
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twiter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom
 
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia