Empresa i Treball

TURISME

110 professionals catalans de referència s'apunten a fer d'Ambassadors de Catalunya

query_builder   17 agost 2015 11:14

event_note Nota de premsa

TURISME

110 professionals catalans de referència s'apunten a fer d'Ambassadors de Catalunya

 

  • El programa Ambassadors, impulsat per l’Agència Catalana de Turisme, aplega professionals reconeguts internacionalment que ajuden a promoure Catalunya com a seu per acollir congressos.

 

  • En pocs mesos els Ambassadors han confirmat els 5 primers congressos que es realitzaran a diferents ciutats catalanes.
 
 L’Agència Catalana de Turisme (ACT), mitjançant el Catalunya Convention Bureau (CCB), ha llançat el programa Ambassadors de Catalunya per aconseguir que professionals reconeguts a nivell internacional en els seus camps laborals captin reunions, congressos i esdeveniments perquè se celebrin a Catalunya. Des del CCB es posa a disposició d’aquests Ambassadors i de les seves organitzacions tots els serveis necessaris per poder impulsar aquestes noves oportunitats de negoci al territori català.
 
Durant el 2015 l’Agència Catalana de Turisme ha contactat amb catalans reconeguts dels camps universitari, científic, mèdic o econòmic de tot el país per presentar-los el programa Ambassadors, 110 han acceptat formar-ne part. Mitjançant les seves xarxes professionals els Ambassadors promouen i dinamitzen Catalunya per atreure la celebració d’esdeveniments al mateix temps que donen notorietat i posicionen la nostra destinació.
 
El director de l’ACT, Xavier Espasa, explica que aquests professionals tenen un perfil ben determinat. “Són membres actius d’una associació o institució professional amb capacitat per influir en l’elecció de l’emplaçament d’una convenció i que confien en Catalunya com una bona seu per organitzar el congrés de la seva entitat”, afirma Espasa.
 
Amb el programa Ambassadors “volem que aquests professionals comptin amb tot el nostre suport per organitzar aquests congressos i posem al seu abast tots els consells per organitzar els esdeveniments, així com l’assessorament en la selecció de la millor ubicació, els contactes institucionals i professionals necessaris”, diu Espasa.
 
L’ACT va crear el Catalunya Convention Bureau per fer de Catalunya una destinació capdavantera en el turisme MICE (reunions, convencions i viatges d’incentius). Disposa d’una xarxa important de bones instal·lacions en espais i entorns singulars per celebrar congressos que generen un impacte econòmic molt important a les localitats que els acullen. El cas de Barcelona, una de les ciutat d’Europa i del món on se celebren més congressos i jornades internacionals, és especialment destacat ocupant el segon lloc a nivell mundial segons el rànquing d’ICCA, precedida de París. 
 
El centenar d’Ambassadors procedeixen de tot el territori català: 8 de Lleida, 9 de Tarragona, 18 de Girona, 27 de la demarcació de Barcelona, 48 de la ciutat de Barcelona. Els sectors econòmics que representen és molt divers però destaquen els professionals del camp agroalimentari a Lleida; la química i el turisme a Tarragona; el suro i el turisme a Girona, la medecina i la veterinària a la demarcació de Barcelona; l’art, la nutrició i el turisme i oci a la ciutat de Barcelona.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twiter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia