Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords de Govern

query_builder   8 setembre 2015 14:23

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern


Aprovat el Pla econòmic i financer per a la realització d’inversions de prevenció d’incendis
 
El Govern ha aprovat el Pla d’actuacions 2015, amb vigència fins al 2016, que recull les actuacions relatives a les inversions, per part de la Direcció General del Medi Natural, en diferents àmbits, donant prioritat a aquelles destinades a la prevenció d’incendis forestals.
 
L’esmentat Pla econòmic i financer suposa un total d’obligacions econòmiques de 8.249.145,92 euros, de les quals 3.641.739,49 euros s’han de desemborsar en el període 2015-2016.
 
En aquest Pla financer s’han considerat com a estratègiques un conjunt d’actuacions relaciones, bàsicament, amb la prevenció d’incendis i la restauració de zones afectades per catàstrofes.
 
En el conjunt del pla s’actuarà als sectors: Massís de l'Albera, Cap de Creus, el Montgrí-Muntanya Gran, les Gavarres, Muntanyes de Begur, Massís de Cadiretes, Ancosa-Montagut-Miralles-Queralt, el Montmell-Pontons-Mediona, Sant Llorenç de Munt-Cingles del Bertí, Tivissa-Vandellòs-Llaberia-Pradell, Serres de Cardó-Boix, Ports de Tortosa-Beseit, Priorat-Serra del Montsant, Montsec d’Ares, Montsec de Rúbies-Sant Mamet, Rialb-Serra d’Aubenç, Alt Solsonès.
 
L’abast territorial de les actuacions permetrà una execució mitjançant petites i mitjanes empreses d’àmbit local que fixaran llocs de treball a zones rurals més desafavorides. S’estima un volum de mà d’obra durant la vigència del pla superior als 120 llocs de treball.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia