Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords

query_builder   13 octubre 2015 15:45

event_note Nota de premsa

Altres acords


El Govern modifica els estatuts del Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l’Enginyeria i de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica
 
El Govern ha aprovat la modificació i el text íntegre dels estatuts del consorci Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l’Enginyeria (CIMNE) i del consorci Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC). L’objectiu és adequar-los a la Llei de racionalització i sostenibilitat de l’Administració local i, específicament, al nou règim jurídic dels consorcis que s’hi preveu a través de la disposició addicional vintena que s’afegeix a la Llei de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú. Els estatuts també s’ajusten a la Llei de racionalització del sector públic i altres mesures de reforma administrativa en relació amb el dret de separació del consorci i la seva dissolució i liquidació, si s’escau.
 
El CIMNE s’adscriu a la Generalitat de Catalunya i es regeix pel seu règim pressupostari, de comptabilitat i de control aplicable, tenint en compte el règim jurídic específic aplicable als centres de recerca de Catalunya (centres CERCA). Les institucions constitutives del consorci Centre Internacional de Mètodes Numèrics a l’Enginyeria (CIMNE) són l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Politècnica de Catalunya. Una de les finalitats d’aquest consorci és promoure la investigació i el desenvolupament dels mètodes numèrics i la seva aplicació a la solució de problemes científics i tecnològics d’enginyeria, impulsant la creació de grups de treball d’àmbit nacional i internacional.
 
Per la seva banda, el consorci Institut Català d’Arqueologia Clàssica (ICAC) està integrat per l’Administració de la Generalitat de Catalunya i la Universitat Rovira i Virgili, i té per objecte la recerca, la formació avançada i la difusió de la civilització i la cultura clàssica mitjançant la col·laboració i les sinergies amb les altres universitats i institucions de recerca de Catalunya, amb l’objectiu de ser un referent científic internacional en aquest àmbit.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia