Afers Religiosos

Parlament de les religions i convivència religiosa

query_builder   5 novembre 2015 13:30

event_note Nota de premsa

Parlament de les religions i convivència religiosa

L’1 de novembre el programa Signes dels Temps, de TV3, va emetre el reportatge sobre el VI Parlament Català de les Religions, que amb el lema "Signes dels temps, temps de símbols" va tenir lloc el 17 d'octubre a Girona.
Creients i representants de la diversitat religiosa present a Catalunya es van aplegar en una jornada de diàleg, reflexió i espiritualitat. El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, va recordar que, coincidint amb les motivacions d’aquesta trobada, el Govern treballa per fomentar el coneixement, el diàleg i la col·laboració “per tal d’anar bastint un autèntic marc de convivència interreligiosa”.
 
Després d’agrair a totes les tradicions religioses i entitats implicades, Vendrell va manifestar que en l’esforç de difondre la realitat i l’actualitat religiosa a casa nostra, la Direcció General d’Afers Religiosos ha coincidit amb l’Associació UNESCO per al Diàleg Interreligiós (AUDIR). Vendrell va dir que és l’entitat catalana que ha esmerçat més esforços per difondre el diàleg interreligiós a Catalunya.
 
Audir , que s’ha significat per les seves aportacions a la construcció d’un espai comú de convivència de la pluralitat d’opcions religioses, ha estat reconeguda pel Govern de la Generalitat i va rebre el proppassat 8 d’octubre el V Memorial Cassià Just de mans de la consellera de Governació i Relacions Institucionals.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia