Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres acords del Govern

query_builder   24 novembre 2015 13:28

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

Reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement
 
El Govern ha aprovat el Decret de reestructuració del Departament d’Economia i Coneixement. D’acord amb aquest Decret, Infraestructures.cat, empresa fins ara adscrita a la Secretaria d’Hisenda, passarà a ser-ho de la Secretaria General.
 
Per la seva banda, l’Institut Català de Finances (ICF), fins ara adscrit a la Direcció General de Política i Promoció Econòmica, i com a conseqüència dels canvis que es deriven del Decret llei 2/2015, que li dóna més independència operativa, des d’ara es relaciona amb el Departament mitjançant la Secretaria General.
 
Aquests canvis d’adscripció no varien substancialment els grans eixos de l’estructura departamental. El Decret compleix amb les normes de simplificació administrativa per facilitar l’activitat econòmica i no suposa la creació de noves unitats administratives, així com tampoc incideix en temes jurídics i no representa cap cost implícit.
 
 
380.000 euros per a les obres de millora del ferm de la C-1412a entre Ponts i Oliola
 
El Govern ha aprovat destinar 380.000 euros a la millora del paviment de la carretera C-1412a, entre Ponts i Oliola, a la comarca de la Noguera. Les obres consisteixen en la renovació del ferm d’un tram de la via de prop de 4 quilòmetres, per millorar la seguretat i garantir la comoditat en la conducció en aquesta via.
 
Els treballs s’iniciaran durant aquesta setmana, i es faran en horari diürn, amb talls intermitents dels carrils, per minimitzar les molèsties als usuaris. Les obres es completaran durant el mes de desembre.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia