Sala de premsa

event_note Nota de premsa

Agricultura participa en el jurat i l'entrega de premis de la UB i Danone a millors treballs de fi de grau de Nutrició Humana i Dietètica, i de Ciència i Tecnologia dels Aliments

FOTO WEB
Un moment de l'acte.
 
El Campus de l’Alimentació de Torribera de la Universitat de Barcelona (UB), a Santa Coloma de Gramenet, va acollir el passat dimarts, 24 de novembre, l’acte de presentació dels treballs finalistes i la selecció dels guardonats de la primera edició del Premi Càtedra UB-Danone, que té com a objectiu reconèixer els millors treballs de fi de grau presentats pels alumnes de Nutrició Humana i Dietètica i de Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UB durant el curs 2014-2015.
 
El premi està impulsat per la UB i l’empresa DANONE per a desenvolupar activitats de formació i de promoció sobre alimentació i salut en el marc de la Càtedra UB-Danone.
 
En aquesta edició, el jurat ha estat format per la directora de la Càtedra UB-DANONE, M. Carmen Vidal; el director del Campus de l’Alimentació de Torribera, Màrius Rubiralta; el director de Health Affair Danone, Gregorio Alegre; la Scientific & Nutrition Manager R&D Danone, Marta Iguacen; la subdirectora general de la Inspecció i Control Agroalimentari, Glòria Cugat; la directora de l’Agència Catalana de Seguretat Alimentària, Carme Chacon; i la presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, Nancy Babio.
 
Entre els cinc treballs finalistes presentats davant del jurat, el Premi Càtedra UB-DANONE al millor treball de fi de grau dels estudis de Nutrició Humana i Dietètica ha recaigut en el treball ‘Microbiota intestinal, Diabetis Mellitus y nutrició’, presentat per l’alumna Noemí Garcia, sota la tutoria de la professora M. Mercedes Berlanga. Pel que fa al millor treball de fi de grau dels estudis de Ciència i Tecnologia dels Aliments, el Premi Càtedra UB-Danone ha guardonat el treball ‘Estudi de Polímers d’Impressió Molecular (MIPs) en l’anàlisi d’antibiòtics en matrius alimentàries’, de l’alumna Arena Lascorz, realitzat sota la tutoria de les professores Cristina Minguillon i Dolors Barron.
 
La Càtedra UB-Danone, ubicada al Campus de l’Alimentació de Torribera, és fruit de la col·laboració universitat-empresa per a promoure, difondre i divulgar el coneixement sobre el iogurt i les llets fermentades en l’àmbit de l’alimentació, la nutrició i la salut amb l’objectiu de fer arribar aquest coneixement a la societat a través de mecanismes d’informació adequats per a promoure la salut. L’esmentada Càtedra es regeix pel compromís d’oferir una informació objectiva i científica tant en el vessant docent i divulgatiu com en el de recerca multidisciplinària i transferència de coneixement i tecnologia.
 
 
També ens podeu seguir a través de facebook.com/agriculturacat i twitter.com/agriculturacat.
 
 
1
Fitxers adjunts
Fitxers adjunts
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia