Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   1 desembre 2015 15:12

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Ricard Font i Hereu, president del Consell d’Administració de l’entitat Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (IFERCAT), adscrit al Departament de Territori i Sostenibilitat
 
Nascut a la Seu d’Urgell el 25 octubre de 1971.
 
Llicenciat en Ciències Jurídiques per la Universitat de Girona. Màster en Gestió i Administració de Societats i Cooperatives realitzat a la Universitat de Girona. Postgrau en Direcció Urbanística, Universitat Autònoma de Barcelona. Postgrau en Dret Urbanístic, per la Universitat Pompeu Fabra. Màster en Dret del Territori, Urbanisme i el Medi Ambient, realitzat a la Universitat Pompeu Fabra. Programa de Direcció Estratègica i Gestió de la Col•laboració Público-Privada, ESADE.
 
Ha exercit d'advocat entre 1997-1998 i entre 2004 i 2010. A més, ha treballat a l’Administració de la Generalitat com a cap del Gabinet del Conseller de Política Territorial d’Obres Públiques a la demarcació de Girona (1998-1999) i cap de Relacions Institucionals de Política Territorial i Obres Públiques 1999-2001.
 
Ha estat director general de Transports i Mobilitat entre l’any 2011 i 2013 i des de maig del 2013 és secretari d’Infraestructures i Mobilitat del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia