Territori

Una empresa de serveis de transport sanitari s'instal·la a la CIM Lleida

query_builder   14 desembre 2015 09:53

event_note Nota de premsa

Una empresa de serveis de transport sanitari s'instal·la a la CIM Lleida

  • Ambulàncies Egara, del Grup Ivemon, fixa la seva seu a Ponent al centre gestionat per CIMALSA, amb una plantilla de 200 persones i una flota de 60 vehicles
TES
L'aparcament davant la nova seu d'Ambulàncies Egara, del Grup Ivemon, a la CIM Lleida.
L’empresa Ambulàncies Egara SLU, del Grup Ivemon, s’ha instal·lat aquest novembre a la Central Integrada de Mercaderies de Lleida (CIM Lleida), després d’haver guanyat el concurs per a la gestió dels serveis de transport sanitari a Catalunya per un període de 6 anys, prorrogables 4 anualitats més.
 
La nova instal·lació al centre gestionat per CIMALSA ha estat adquirida en règim de lloguer per 10 anys, a les companyies Benito Arnó e Hijos SAU,  Homs Import i Servihabitat, propietàries dels gairebé 6.000 m2 que ocupa, repartits en 4 naus, una oficina i la zona d’aparcament. Des d’allí realitzen la formació als 200 treballadors del grup, es gestiona tota la logística i l’operativitat de l’empresa a les comarques de Ponent, i la seva flota de 60 vehicles, entre transport sanitari urgent i no urgent.
 
CIM Lleida
 
La Central Integrada de Mercaderies de Lleida, amb una superfície bruta de 42 hectàrees, és la plataforma logística més important de les Terres de Ponent. Va ser promoguda per la Generalitat de Catalunya a través de l’empresa pública CIMALSA amb l’objectiu d’oferir un espai en condicions òptimes d’ubicació i servei per a les empreses de transport de mercaderies per carretera. Està situada estratègicament al terme municipal de Lleida, a la zona industrial de la ciutat, connectada a l’AP-2, a l’N-240 i a l’A-2.
 
Es va posar en marxa l’any 2003, està dissenyada especialment per a l’activitat logística i disposa de 244.587 m² de parcel·les logístiques, 11.262 m² de superfície destinada a equipaments i serveis i la resta destinada a vials i zones verdes.
 
La CIM Lleida, que actualment acull més de trenta empreses entre logístiques i de serveis, és un recinte tancat amb accessos controlats i està dotada d’instal·lacions de vigilància i seguretat, com ara centre de control, control d’accessos, reconeixement de matrícules i circuit tancat de televisió.

2  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 246

Foto

Foto
JPG | 1229

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia