Direcció General de Comunicació

El Govern aprova la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015

El Govern aprova la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015

query_builder   15 desembre 2015 15:10

event_note Nota de premsa

El Govern aprova la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015


 
·         El decret estableix els criteris d’aplicació de la pròrroga i preveu l’adaptació de l’estructura orgànica a les reorganitzacions administratives que es derivin de la constitució del nou Govern, sense alterar-ne l’import global
 
El Govern ha acordat els criteris d’aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015, que serà vigent fins a l’aprovació dels comptes per al 2016. La convocatòria d’eleccions al Parlament de Catalunya el mes de setembre passat i la consegüent dissolució de la Cambra han fet impossible presentar i aprovar uns pressupostos que poguessin entrar en vigor l’1 de gener de l’any vinent.
 
El decret que s’ha aprovat estableix els criteris d’aplicació de la pròrroga i preveu l’adaptació de l’estructura orgànica del pressupost prorrogat a les reorganitzacions administratives que es derivin de la constitució del nou Govern, sense alterar-ne l’import global. Així, mentre no entri en vigor el nou pressupost, la despesa de les unitats creades o modificades s’ha d’imputar als crèdits corresponents als departaments que anteriorment desenvolupaven les mateixes funcions.
 
Pel que fa a la despesa, els crèdits de les despeses de capítol 1 (personal) s’ajustaran a les dotacions pressupostades el 31 de desembre del 2015. Tanmateix, no es podran tramitar despeses dels capítols 6, 7 i 8, llevat de les obligacions pluriennals aprovades amb anterioritat. Pel que fa a la resta de capítols, la pròrroga no estableix cap retenció.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia