Territori

TES

Territori i Sostenibilitat licita les obres d'adaptació de l'estació del Putxet d'FGC

query_builder   13 gener 2016 12:04

event_note Nota de premsa

Territori i Sostenibilitat licita les obres d'adaptació de l'estació del Putxet d'FGC

  • Amb aquesta i la de Sarrià, que està en licitació, el 100% de la xarxa metropolitana de Ferrocarrils de la Generalitat estarà adaptada a persones amb mobilitat reduïda
TES
El Departament de Territori i Sostenibilitat ha licitat les obres d’adaptació de l’estació del Putxet de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) a persones amb mobilitat reduïda. L’actuació, amb un pressupost d’1,7 milions d’euros, inclourà la instal·lació de 2 ascensors per connectar els nivells de carrer i andanes.
 
Els treballs consistiran en la modificació de l’edicle existent a la Plaça Joaquim Folguera, ampliant-lo per fer possible la instal·lació d’un ascensor al seu interior. Aquest ascensor connectarà amb el pas existent sobre vies i amb l'andana descendent. L'ascensor de connexió amb l'andana ascendent es col·locarà a l'altre extrem del pas superior.
 
Actualment, el grau d’adaptació de la xarxa metropolitana d’FGC és del 97%. Només resten pendents les estacions de Sarrià, en licitació des del desembre, i el Putxet, que ara s’ha licitat.

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 161

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia