La consellera Munté en la inauguració del centre de Dia Montserrat
La consellera de la Presidència de la Generalitat de Catalunya, Neus Munté, i l'alcalde d’Igualada, Marc Castells, han inaugurat aquesta tarda el Centre de Dia Montserrat per a persones grans. El nou equipament es va posar en funcionament la primera setmana de gener i està gestionat pel Consorci Sociosanitari d’Igualada (CSSI), oferint serveis diürns de suport a les persones amb dependència d’Igualada i l’Anoia, amb l’objectiu de millorar la seva autonomia personal i social.
 
A l’acte també hi ha assistit la delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà; diferents autoritats locals i comarcals; el gerent del CSSI, Jordi Ferrer; la seva directora tècnica, Maria Àngels Riba; la responsable del centre, Glòria Casadesús; i l’arquitecte que ha projectat l’edifici, Salvador Balcells.
 
La consellera Neus Munté ha afirmat que “avui és certament un dia de celebració, un moment especial per a la vostra població, Igualada, ja que incorporeu un nou equipament que permet consolidar l’Estat del Benestar i beneficia a les persones grans i a les seves famílies". Munté ha destacat que "la qualitat de vida de les persones i l'atenció a les seves necessitats específiques és la principal prioritat del Govern. El progressiu envelliment de la població ens obliga a plantejar-nos nous reptes i a planificar amb cura l’atenció de les persones grans".

Segons la consellera, "aquest equipament és resultat de la suma d'esforços d'administracions i ciutadans, i demostra que aquest és un país pel que val la pena treballar per seguir avançant".

El Centre de dia Montserrat està situat en terrenys de l’Ajuntament d’Igualada al barri de Montserrat, en l’edifici que anteriorment ocupava la llar d’infants La Ginesta. El nou equipament ofereix quaranta places públiques, concertades amb la Generalitat de Catalunya, i nou places privades.