Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   9 febrer 2016 14:52

event_note Nota de premsa

Nomenaments

El Govern ha aprovat avui els nomenaments següents:
 
Departament de la Presidència
 
·         Jordi Puigneró i Ferrer, secretari per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació
 
Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
 
·         Anna Tarrach i Colls, directora general de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya
 
·         Marta Espasa i Queralt, directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya
 
Departament de Salut
 
·         Pilar Magrinyà i Rull, directora general de Planificació en Salut
 
·         Neus Rams i Pla, directora general d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària
 
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
 
·         Teresa Masjuan i Mateu, directora general d’Agricultura i Ramaderia

Currículums
 
Departament de la Presidència
 
Jordi Puigneró i Ferrer, secretari per a la Governança de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació
 
Nascut a Sant Cugat del Vallès el 1974.
 
Llicenciat en Enginyeria de Sistemes d’Informació per la Universitat de Surrey (Anglaterra). La seva carrera professional s’inicia al departament d’informàtica del Deutsche Bank a Frankfurt, on treballa com a analista-programador entre els anys 1997 i 2000, i més endavant a IBM, amb la tasca de consultor sènior i de cap de projectes informàtics i de noves tecnologies en el període 2000-2003.
 
El setembre de l’any 2003 s’incorpora a l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès com a cap de Gabinet de l’alcaldia. Posteriorment, exerceix com a tinent d’alcalde de Governació, Seguretat, Mobilitat i Tecnologia d’aquesta ciutat fins al 2013.
 
Ha estat membre del Consell d’Administració de LocalRet, consorci municipal català de la Societat de la Informació i del Coneixement, càrrec que ocupa des del 2007 fins 2013. Des de novembre de 2013 fins febrer de 2016 ha estat director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya.
 
Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda
 
Marta Espasa  Queralt, directora general de Tributs i Joc de la Generalitat de Catalunya
 
Nascuda a Ulldemolins l’any 1967.
 
Llicenciada i doctora en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona.
 
Ha estat Professora titular d'Hisenda Pública a la Universitat de Barcelona (2001-2016). És investigadora de l’Institut d’Economia de Barcelona (IEB) des del 2000, i membre del Consell Assessor per la Reactivació Econòmica de Catalunya (CAREC) des del 2011.
 
Especialista en economia pública, finançament autonòmic i local, balances fiscals i redistribució territorial, també ha estat membre de diversos grups d’experts per a l’elaboració de la balança fiscal de Catalunya. Ha participat en una vintena de projectes de recerca competitius sobre temes diversos com la  descentralització del sector públic, el finançament autonòmic, el finançament local, la inversió pública i l’eficiència de la despesa pública.
 
Ha estat professora responsable del Grup d’Innovació docent Consolidat en Economia dels Impostos (GIDEI) (2011-2016).
 
Ha ocupat diferents càrrecs acadèmics a la Universitat de Barcelona: Secretaria del Departament d’Economia Pública, Economia Política i Economia Espanyola (2005-2009), Delegada del Rector de la Universitat de Barcelona per a la qualitat, avaluació institucional i acreditació a la Facultat d’Economia i empresa (2009-2013) i Delegada del Rector per a la Qualitat i Ocupabilitat a la Facultat d’Economia i Empresa (2013-2016).
 
Ha publicat més de 30 articles en revistes científiques nacionals i internacionals com Government & Policy, Public Finance Review, Revista de Economía Aplicada, Hacienda Pública Española, Papeles de Economía Española, entre d’altres. És co-autora d’una dotzena de llibres i autora de més de 30 capítols de llibre. L’any 2010 va ser co-editora del llibre The political economy of inter-regional fiscal flows. Measurement, determinants and effects on country stability que va rebre el premi Joan Sardà Dexeus.
 
Ha col·laborat de manera habitual en alguns mitjans de comunicació com el diari ARA i a Catalunya Ràdio.
 
Anna Tarrach i Colls, directora general de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya
 
Nascuda a Barcelona l’any 1966.
 
És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona (1990). Va fer cursos de doctorat en Economia del Sector Públic a la Universitat de Barcelona (UB) i va obtenir la suficiència investigadora (1992). És màster en direcció pública per ESADE (2008). Ha cursat el Programa d’Estratègies d’Innovació i Lideratge per a la Gestió Pública de l’IESE (2011).
 
És funcionària del Cos Superior d’Administració General de la Generalitat de Catalunya des de 1990. Ha desenvolupat tasques professionals a l’Administració de la Generalitat on ha ocupat diversos càrrecs en els departaments d'Economia i Finances i en el d'Universitats, Recerca i Societat de la informació: Cap de l’Àrea d’Avaluació Econòmica de Polítiques Públiques; Cap del Gabinet Tècnic de Programació i Avaluació de la Direcció general de Pressupostos; Cap del Gabinet Tècnic del Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació, entre d’altres responsabilitats.
 
Ha estat Directora de l’Oficina de Management i Pressupost Executiu de l’Ajuntament de Barcelona (2011-2013), i ha exercit com a consultora per a les administracions públiques (2009-2011).
 
És professora associada al Departament de Dret Constitucional i Ciència Política de la Facultat de Dret de la UB, col·laboradora acadèmica a ESADE i participa en diversos programes formatius a l’Escola d’Administració Pública de Catalunya i al Màster d’Hisenda Autonòmica i Local de la UB, entre d’altres.
 
Ha publicat diversos articles sobre economia catalana, pressupostos, planificació estratègica i avaluació de polítiques públiques.
 
Departament de Salut
 
Pilar Magrinyà i Rull, directora general de Planificació en Salut
 
Nascuda a Barcelona el 22 de desembre de 1957.
 
Llicenciada en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona, Màster en Salut Pública per la Universitat Autònoma de Madrid), formació en Control de Qualitat Assistencial a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i especialització en Salut Pública i Administració Sanitària.
 
Des del 2009 és tècnica de l’àrea sanitària del Servei Català de la Salut, on ha liderat diferents projectes i ha participat en la planificació operativa d’altres. Durant aquests anys ha participat en múltiples activitats docents i de difusió en l’àmbit català i internacional.
 
Entre 1994 i 2009 va ser Cap de la Unitat de Planificació de la Regió Sanitària de Tarragona, després de coordinar durant un any el Pla de Salut en aquesta regió (1994-1995).
 
Abans havia treballat a la Direcció General d’Ordenació i Planificació de Serveis Sanitaris del Departament de Sanitat (1984-85), va ser responsable del programa de control de qualitat de l’Hospital Gregorio Marañón (1988-89) i de l’àrea 4 del Insalud de Madrid (1990-91), i va ser tècnica a la Unitat d’Avaluació i Planificació de l’Àrea Sanitària del Servei Català de la Salut (1992-1993).
 
Neus Rams i Pla directora general d’Ordenació Professional i Regulació Sanitària
 
Nascuda el 29 de desembre de 1960.
 
Llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona i Grau de Farmàcia per la mateixa universitat. Especialista en Farmàcia Industrial i Galència.
 
Entre el 1991 i el 2013, Neus Rams va assumir diferents responsabilitats al Departament de Salut. Concretament, entre el 2009 i el 2013 va ser subdirectora general de Farmàcia i Productes Sanitaris; del 2000 al 2009, cap del Servei de Planificació Farmacèutica, i del 1991 al 2000, tècnica superior de Salut Pública.
 
Rams va iniciar la seva carrera professional com a farmacèutica a diversos hospitals en l’àmbit de la farmàcia hospitalària i en l’àmbit de la comunitària a diverses oficines de farmàcia. És fundadora i directora de Pharma Knowledge, una consultoria especialitzada en market acces i relacions institucionals. També és professora adjunta a EADA Business School en polítiques farmacèutiques.
 
Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació
 
Teresa Masjuan i Mateu, directora general d’Agricultura i Ramaderia
 
Nascuda a Llinars del Vallès, l’any 1981.
 
Llicenciada  en Enginyeria Agrònoma per la Universitat de Lleida. Acreditada com a personal tècnic assessor del Sistema d’assessorament agrari de Catalunya al Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM).
Del 2011 fins ara ha estat Cap de l’àrea de gestió d’ajuts i projectes de la Federació de Cooperatives Agràries de Catalunya (FCAC). Anteriorment havia estat tècnica en aquesta mateixa federació durant cinc anys. Del 2005 al 2007 va treballar pel Departament d’Agricultura actualitzant el Registre Vitícola de Catalunya, aplicant els Sistemes d’Informació Geogràfica de la Política Agrària Comuna (SIGPAC), fent inspeccions a camp dels plans de reestructuració de la vinya, en el control i tramitació d’ajuts i subvencions, etc.  
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia