Territori

TES

Demà entra en servei el nou bitllet aeroport per arribar a les terminals 1 i 2 d'El Prat amb l'L9 del metro

El títol tindrà un cost de 4,5 euros i es podrà adquirir a qualsevol màquina de venda automàtica de bitllets de qualsevol estació de la xarxa de metro

query_builder   11 febrer 2016 14:12

event_note Nota de premsa

Demà entra en servei el nou bitllet aeroport per arribar a les terminals 1 i 2 d'El Prat amb l'L9 del metro

El títol tindrà un cost de 4,5 euros i es podrà adquirir a qualsevol màquina de venda automàtica de bitllets de qualsevol estació de la xarxa de metro

  • El conseller Josep Rull explica al Consell Català de la Mobilitat que el títol tindrà un cost de 4,5 euros i que es podrà adquirir a qualsevol màquina de venda automàtica de bitllets de qualsevol estació de la xarxa de metro
TES
El conseller Rull presidint aquest dijous el Consell Català de la Mobilitat.
El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha presidit aquest dijous el Consell Català de la Mobilitat, on ha explicat la política tarifària del metro a l’aeroport. Rull ha dit que el bitllet aeroport tindrà un cost de 4,5 euros: 2,15 euros corresponen al preu d’un bitllet senzill i 2,35, al recàrrec per arribar a l’aeroport, habitual als serveis de transport públic als aeroports.
 
Els ciutadans que vulguin desplaçar-se amb l’L9 del metro a qualsevol de les dues terminals d’El Prat, la T1 o la T2, podran adquirir a partir de demà aquest nou bitllet aeroport a les màquines de venda automàtica de tota la xarxa de metro de Barcelona. És a dir, el títol es pot comprar en qualsevol estació de qualsevol línia i fer tot el recorregut i transbordaments corresponents fins arribar a les terminals. D’aquesta manera, no caldrà duplicar la compra de títols perquè el bitllet aeroport ja permet el desplaçament per tota la xarxa.
Aquest bitllet per arribar a l’aeroport està pensat per als turistes i usuaris poc intensius del sistema de transport públic. En canvi, els usuaris recurrents podran arribar a l’aeroport amb qualsevol dels títols socials vàlids a l’àrea de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona: la T-50/30, la T-Mes, la T-Jove, la T-12, la T-Trimestre, la T-70/30, la Targeta Rosa i la targeta T-4, a més de totes les modalitats dels abonaments Hola BCN!
 
Les estacions de metro d’Aeroport T1 i T2 estan tancades d’entrada i sortida, per la qual cosa s’ha de validar tant per accedir-hi com per sortir-ne. També hi ha màquines de venda dins i fora de les barreres.
 
Bitllet especial per als treballadors
 
Per no penalitzar els treballadors de l’Aeroport de Barcelona i perquè puguin utilitzar una targeta multiviatge integrada per als seus desplaçaments, s’ha creat una nova targeta multiviatge personalitzada que tindrà el mateix preu que una T-10. Aquesta targeta permet fer 10 viatges integrats d’1 a 6 zones i ha d’anar acompanyada de la corresponent acreditació com a treballador de l’aeroport. Es podrà adquirir a les màquines d’autovenda situades als vestíbuls de les estacions de l’L9 Sud.

1  

Imatges

Foto

Foto 669

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 147

Xarxes socials de Govern
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia