Polítiques Digitals

La consellera Meritxell Borràs amb l'abat de Montserrat

Meritxell Borràs visita l'Abadia de Montserrat i s'entrevista amb el pare abat Josep Maria Soler

query_builder   22 febrer 2016 19:24

event_note Nota de premsa

Meritxell Borràs visita l'Abadia de Montserrat i s'entrevista amb el pare abat Josep Maria Soler

La consellera inicia una sèrie de trobades amb els responsables de les principals confessions religioses presents a Catalunya
Reunió Montserrat
La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha visitat aquest dilluns l’Abadia de Montserrat i s'ha reunit amb el pare abat del monestir benedictí, Josep Maria Soler. Borràs, titular del departament competent en matèria d’afers religiosos, s’ha interessat pel moment pel qual travessa la comunitat de Montserrat. La reunió ha servit, a més, per tractar sobre la situació de l'Església a Catalunya, així com de les principals qüestions d’actualitat social i política del país. La consellera ha estat acompanyada pel director d’Afers Religiosos, Enric Vendrell.
 
La visita d’avui és la primera d'una sèrie de trobades de la consellera Meritxell Borràs amb els responsables de les principals confessions religioses presents a Catalunya, començant per la comunitat catòlica. A més del desplaçament a Montserrat, Borràs es reunirà els propers dies amb l'arquebisbe de Tarragona, Jaume Pujol, en la seva qualitat de president de la  Conferència Episcopal Tarraconense, i amb el nou abat del monestir de Poblet, Octavi Vilà. La titular del Departament de Governació també es reunirà les properes setmanes amb els responsables de les principals federacions islàmiques, jueva i de l’església evangèlica catalana.

1  

Imatges

Borràs signant llibre d'Honor Abadia Montserrat

Borràs signant llibre d'Honor Abadia Montserrat 801

1  

Fitxers adjunts

Borràs amb l'abat de Montserrat

Borràs amb l'abat de Montserrat
JPG | 584

El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia