Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   23 febrer 2016 15:11

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Presidència
 
·         Ramon Terrassa i Cusí, director del Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR)
 
Departament de Salut
 
·         Antoni Andreu Périz, director general de Recerca i Innovació en Salut
 
Departament de Justícia
 
·         Juan José Torres López, nou director del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE)
 
Departament d’Empresa i Coneixement
 
·         Montserrat Vilalta Cambra, directora general de Comerç


Currículums
 
Departament de la Presidència
 
Ramon Terrassa i Cusí, director del Centre d’Alt Rendiment Esportiu (CAR)
 
Nascut a Barcelona el 1971.
 
Graduat i diplomat en Educació Social (URL) i diplomat en Pedagogia del Lleure i Animació Sociocultural. Té diplomes de monitor i director d'activitats d'oci i formació continuada universitària en lideratge i gestió de projectes, fiscalitat, qualitat, comunicació, màrqueting i desenvolupament comunitari.
 
Ha estat director general d'Acció Cívica i Comunitària des de 2013 fins a l'actualitat i Secretari de Família de 2011 a 2013 dins del Departament de Benestar Social i Família. Durant aquesta etapa també ha estat membre del Patronat de la Fundació Marató, membre dels consells d'Administració de l'INCASÒL, del CIRE i del Teatre Nacional de Catalunya.
 
Anteriorment ha estat director de formació de la Fundació Pere Tarrés entre 1998 i 2011, i cap d'estudis entre 1992 i 1998 i secretari de la Junta Directiva de l’Associació d’Empreses de la Iniciativa Social de Catalunya de 2008 a 2011.
 
Expert tecnològic de l’Instituto Nacional de las Cualificaciones, (adscrit al Ministeri d’Educació i al de Treball), de la família professional sociocultural.
Membre de diferents consells assessors de la Generalitat entre el 2000 i el 2010, d'àmbits educatiu, associatiu i cultural.
 
Administrador i vocal d’Eurojeunes, associació europea amb seu a Brussel·les, de 1995 a 1997.
 
Ponent de temes educatius, socials i de gestió de projectes en cursos, jornades, màsters, congressos, taules rodones i similar en múltiples universitats, organitzacions, administracions públiques i empreses. Tutor de pràctiques d’estudiants de les Facultats de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, Universitat Oberta de Catalunya i Universitat Ramon Llull des de 1994 fins el 2006.
 
Col·laboracions habituals amb premsa general i especialitzada, ràdio i TV, des de 1992. Co-autor de diferents publicacions.
Patró de la Fundació Pro-Cat des del 1999 fins el 2011. Soci d'Òmnium Cultural. Membre actiu del Club Natació Barcelona i excursionista.
 
 
Departament de Salut
 
Antoni Andreu Périz, director general de Recerca i Innovació en Salut
 
Nascut a Barcelona el 1960.
 
Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), doctor en Medicina per la UAB, especialista en bioquímica clínica per l’Hospital Universitari Vall d’Hebron (HUVH) i expert en genètica.
 
Va treballar a l’HUVH com a facultatiu especialista del Servei de Bioquímica fins al 1998, any en què es va traslladar al Houston Merritt Clinical Research Center del Columbia Presbiterian Medical Center (Universitat de Columbia, Nova York) per treballar en l’àmbit de la genètica de les malalties neuromusculars.
 
L’any 2001 va ser nomenat responsable del Laboratori de Genètica de Malalties Neuromusculars de l’HUVH. De 2006 a 2010 va ocupar el càrrec de coordinador de recerca en neurociències de Vall d’Hebron Institut de Recerca (VHIR) i el 2011 va passar a ser cap de secció del Servei de Bioquímica de l’HUVH i director del Programa de medicina molecular del mateix hospital.
 
L’any 2012 va ser nomenat sotsdirector general d’Avaluació i Foment de la Investigació de l’Institut de Salut Carlos III (ISCIII) on, des de març de 2013, va ocupar la Direcció General fins el març de 2015 que va ser nomenat gerent de l’Hospital Universitari de Bellvitge i gerent territorial de la Regió Metropolitana Sud de l’ICS.
 
Ha format part del Comitè Científic sobre la malaltia de l’Ebola creat pel Govern espanyol, també ha estat investigador en diversos projectes nacionals i internacionals en el marc del Pla nacional de recerca, desenvolupament i innovació (R+D+i), i en les convocatòries de recerca de la Comissió europea; coordinador de grup de la Xarxa Temàtica d’Investigació Cooperativa de Malalties Mitocondrials de l’ISCIII; coordinador de grup al Centre de Recerca Biomèdica en Xarxa de Malalties Rares; director de diverses tesis doctorals, i autor de més de 150 publicacions científiques internacionals de l’àrea de la genètica.
 
Ha rebut set premis d’investigació en aquesta mateixa àrea, és membre de diversos comitès assessors, científics i d’avaluació tant d’àmbit nacional com internacional en activitats d’R+D+i i és professor en programes universitaris i mestratges en genètica i gestió científica de diverses universitats de l’estat espanyol.

 
Departament de Justícia
 
Juan José Torres López, director del Centre d’Iniciatives per a la Reinserció (CIRE)
 
Nascut a Santa Coloma de Gramenet l’any 1968.
 
És llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona i titulat EFA (Assessor Financer Europeu) per l’Institut d’Estudis Financers.
 
Va iniciar la seva carrera professional a Caixa d’Estalvis de Catalunya, on va tenir assignades diverses responsabilitats comercials, de formació i gerencials dins l’entitat, fins que el 2008 es va incorporar a l’equip gestor de la filial immobiliària del Grup, va assolir la direcció de l’Àrea de Patrimoni i va formar part del seu Comitè de Direcció.
 
Advocat en exercici, col·legiat des del 1995 al Col·legi d’Advocats de Granollers, actualment és soci del Grup CLA, on exerceix la seva professió com a advocat i assessor d’empreses, especialitzat en temes d’estratègia i de gestió social.
 
Departament d’Empresa i Coneixement
 
Montserrat Vilalta Cambra, directora general de Comerç
 
Nascuda a Barcelona l’any 1965.
 
Llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials (UB); doctorand en Direcció i Organització d’Empreses (UPF) i diplomada en Marketing de Serveis (ESADE) i en Alta Direcció en Vendes (IESE).
 
Ha desenvolupat la seva carrera professional en el sector de les organitzacions empresarials i de la consultoria estratègica i de màrqueting especialitzada en empreses de serveis i comerç, alhora també ha exercit en el món de la docència universitària.
 
Ha estat subdirectora general de l’Associació Multisectorial d’Empreses (AMEC), gestionant l’àrea d’operacions per al suport a la internacionalització i innovació de les empreses. A més, ha ocupat el càrrec de directora de l’organització empresarial de comerç COMERTIA. La seva trajectòria professional també ha estat vinculada al món empresarial. Concretament, ha estat sòcia-directora de l’empresa Spiri, de Facto-Estratègia i Marketing, i també sòcia de Consultors de Marketing Systems.
 
Ha estat professora a diverses universitats de Catalunya, com ara la Universitat de Barcelona (UB) o la Universitat Pompeu Fabra (UPF), entre d’altres, en l’àrea d’organització d’empresa i màrqueting. També ha participat en la creació i desenvolupament de la formació universitària en l’àmbit del comerç a Escodi (UB) i al Màster en Retail Internacional (ESCI-UPF).
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia