Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   23 febrer 2016 15:13

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

Dissolució del consorci de l’ARE Ruanes, a Valls
 
El Govern ha ratificat la dissolució del consorci urbanístic format per l’Institut Català del Sòl (Incasòl) i l’Ajuntament de Valls per desenvolupar l’àrea residencial estratègica (ARE) de Ruanes i la remodelació d’Espardanyers, al Barri Antic. El Consell General del Consorci ja va acordar liquidar l’entitat l’any 2014.
 
Les ARE eren nous eixamples previstos a les ciutats principals i mitjanes de Catalunya, destinats bàsicament a usos residencials i acompanyats dels equipaments necessaris per atendre la població que acollirien. En el cas de l’ARE de Ruanes, havia d’ocupar una superfície de 33,64 hectàrees, on s’hi construirien 1.614 pisos, dels quals 907 tindrien algun règim de protecció. Una sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) del 2013 va deixar sense efecte la seva planificació.
 
El consorci urbanístic també havia d’impulsar la remodelació de l’àrea d’Espardanyers, al Barri Antic de Valls, una zona molt degradada i amb necessitat d’habitatge social. No obstant, l’any 2013 es va acordar que l’Ajuntament de Valls es faria càrrec d’aquesta actuació.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia