Afers Religiosos

Generalitat de Catalunya

El director d'Afers Religiosos inaugura un seminari sobre projectes de recerca en diversitat religiosa

query_builder   23 febrer 2016 16:43

event_note Nota de premsa

El director d'Afers Religiosos inaugura un seminari sobre projectes de recerca en diversitat religiosa

  • Es tracta de 14 treballs d’investigació en l’àmbit universitari que han obtingut els ajuts RELIG2015
  • Pretenen fomentar el coneixement científic del fet religiós per millorar-ne la gestió pública
Generalitat de Catalunya
Es tracta de la segona convocatòria d’aquesta ajuts, promoguts per la Direcció General d’Afers Religiosos, en col·laboració amb l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (AGAUR), per a projectes en matèria de diversitat religiosa, que permetin obtenir resultats científics i propostes d’intervenció aplicables. Aquests ajuts, amb una dotació total de 100.000 euros, pretenen fomentar el coneixement científic del fet religiós per millorar-ne la gestió pública en tots els àmbits.
 
El seminari, que tindrà continuïtat el 25 de febrer, aplega representants dels 14 projectes d’investigació que han estat seleccionats d’entre els 26 que s’hi van presentar. Els equips d’investigació pertanyen a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat Rovira Virgili (URV), la Universitat de Barcelona (UB), la Universitat Ramon Llull (URL), la Universitat de Lleida (UL), la Universitat de Girona (UG), i la Universitat de Vic (UV).
 
El director general d’Afers Religiosos, Enric Vendrell, ha posat de relleu davant els investigadors la importància d’aquesta “convocatòria competitiva que ens ha de permetre descobrir espais d’actuació i línies de treball que interessen a les universitats”. Així mateix, els ha instat a “fer propostes d’intervenció a la societat, perquè entre tots hem aprendre a conviure en la diversitat religiosa”.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia