El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident i conseller d’Economia, Oriol Junqueras, s'han reunit aquest dimecres amb una representació de Port Aventura encapçalada pel seu president, Arturo Mas-Sardá, per parlar del futur del Centre Recreatiu i Turístic (CRT). La trobada s'ha produït a petició dels responsables del parc d'oci familiar de la Costa Daurada i ha transcorregut en un clima cordial.
 
Els directius de la companyia han traslladat als màxims responsables del Govern de Catalunya el seu interès que el CRT aculli el millor projecte possible i complementari amb les seves instal·lacions. Port Aventura, que als darrers anys ha fet un important esforç d'inversió a Tarragona impulsant el recinte Ferrari Land, ha expressat el seu desig i suport que el futur projecte encaixi amb l'esperit d'oci familiar de les seves instal·lacions.
 
Per la seva banda, el president i el vicepresident de la Generalitat han mostrat el seu interès pel posicionament de Port Aventura. Puigdemont i Junqueras han traslladat a Mas-Sardá que el Govern de Catalunya treballarà per aconseguir el millor projecte possible, creador d'ocupació estable, ambientalment sostenible, atractiu per al turisme de negocis i familiar, consensuat políticament i respectuós amb el territori.