Direcció General de Comunicació

Altres

Altres acords de Govern

query_builder   29 març 2016 15:00

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

Conveni marc de col·laboració educativa amb la Universitat de Lille
 
El Govern ha aprovat la subscripció d’un conveni marc de col·laboració educativa entre la Universitat de Lille 1 Sciences et Technologies i l’Administració de la Generalitat de Catalunya.
 
Amb aquest acord, el Departament d’Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència, mitjançant la Secretaria d’Afers Exteriors i de la Unió Europea, podrà acollir estudiants en pràctiques d’aquesta universitat, reconeguda internacionalment per la seva formació i investigació en diferents àmbits disciplinaris.
 
Autorització perquè Candela Calle segueixi dirigint l’Institut Català d’Oncologia (ICO)
 
El Govern ha autoritzat la directora gerent de l’Institut Català de la Salut (ICS), Candela Calle, a ocupar, per raons d’especial interès públic, la titularitat de la Direcció General de l’Institut Català d’Oncologia (ICO).
 
L’ICO té un model territorial propi, amb una organització multicèntrica estructurada en una xarxa amb quatre centres oncològics monogràfics, que treballen conjuntament amb quatre hospitals universitaris de l’ICS: l’Hospital Universitari de Bellvitge, l’Hospital Universitari Dr. Josep Trueta, l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol i l’Hospital Universitari Joan XXIII. Així, existeix una relació complementària entre l’ICS i l’ICO en el marc de les funcions que cadascun té assumides, per acomplir un objectiu comú basat en un model d’atenció oncològica tant des d’una vessant territorial com assistencial.
 
D’altra banda, en el marc dels objectius del Pla contra el Càncer 2015-2020, cal una coordinació de criteris i actuacions entre l’ICS i l’ICO, que també afavoreix l’assoliment dels objectius d’atenció oncològica propis d’aquests instituts.
 
L’ocupació del càrrec de directora general de l’ICO per part de la directora gerent de l’ICS afavoreix, també, l’actuació administrativa en l’àmbit de la salut, permetent que la presa de decisions en l’àmbit de l’atenció oncològica sigui unificada, unitària i comuna, cosa que justifica l’interès públic d’aquesta autorització, que no afecta la independència de les respectives estructures organitzatives.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia