Direcció General de Comunicació

altres

Altres acords de Govern

query_builder   5 abril 2016 14:51

event_note Nota de premsa

Altres acords de Govern

Impuls a la realització d’un estudi sobre l’ús social de la llengua catalana a la Catalunya Nord
 
El Govern ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració amb el Consell Departamental dels Pirineus Orientals i la Universitat de Perpinyà Via Domícia per desenvolupar un estudi sobre l’ús social de la llengua catalana a la Catalunya Nord.
 
El conveni té per objecte establir els termes de cooperació metodològica, d’intercanvi d’informació i els acords tècnics necessaris per a l’estudi i anàlisi de les dades sociolingüístiques recollides el 2015 per a l’Enquesta d’Usos Lingüístics (EUL) a la Catalunya Nord, tot garantint la comparació amb els resultats d’enquestes i estudis sociolingüístics anteriors realitzats en el mateix territori. L’objectiu final de l’estudi és, per tant, poder fer una valoració evolutiva de caire sociolingüístic per al coneixement dels usos lingüístics a la Catalunya Nord.
 
La Universitat de Perpinyà Via Domícia, té com a finalitat la recerca en l’àmbit de les ciències socials. Compta amb l’Institut Franco-Català Transfronterer, organisme mitjançant el qual col·labora amb entitats i institucions de l’espai cultural català i du a terme la recerca, l’estudi i el foment de la llengua catalana.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia