Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   12 abril 2016 17:07

event_note Nota de premsa

Nomenaments

Departament de la Presidència
 
·         Eva Pons i Parera, membre de la Comissió Jurídica Assessora
 
Departament de Cultura
 
·         Joaquim Torrent Frigola, director general de Creació i Empreses Culturals
 
Currículums
 
Eva Pons i Parera, membre de la Comissió Jurídica Assessora
 
Nascuda a Molins de Rei el 1968.
 
Professora titular de Dret constitucional de la Universitat de Barcelona. Doctora en Dret. Experta en la regulació de l’organització territorial del poder, els drets fonamentals, el dret lingüístic i el dret antidiscriminatori, entre d’altres. Ha publicat nombrosos articles científics i monografies en l’àmbit del dret constitucional.
 
Ha realitzat estades de recerca a les universitats d’Ottawa, de Helsinki, de Lovaina i de Pisa sobre federalisme, drets educatius i règim jurídic de les llengües. Ha estat professora visitant en universitats franceses i llatinoamericanes.
 
Directora de la Revista de Llengua i Dret, de la qual n’ha estat membre del Consell de Redacció. Ha col·laborat amb l’Observatori Català de la Justícia i amb el Departament de Cultura dins del Grup d’experts en drets lingüístics i sociolingüística. Membre del Col·lectiu Praga, de la xarxa CRUSCAT de l'Institut d'Estudis Catalans i de Linguapax International.
 
Joaquim Torrent i Frigola, director general de Creació i Empreses Culturals
 
Nascut a Sant Hilari Sacalm l’any 1980.
 
És llicenciat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull. Entre els anys 2003 i 2010 va ser redactor de les seccions de Política, Societat i Economia del diari Avui. A partir de l’octubre de 2010 es va incorporar a l’equip fundador del diari ARA, fins que el gener de 2011 va ser nomenat cap de comunicació del Departament de Territori i Sostenibilitat. A partir de 2014 i fins al gener passat va exercir de cap de gabinet del conseller de Territori i Sostenibilitat. Actualment, era el cap de gabinet del conseller de Cultura, Santi Vila. Durant la seva trajectòria professional també ha participat com a professor convidat en el màster de Comunicació Política i Social de la Universitat Ramon Llull i a la Barcelona School of Management de la Universitat Pompeu Fabra.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia