Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   28 juny 2016 15:12

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Marc Realp, director general de l'Autoritat Catalana de la Competència (ACCO)
Nascut a Barcelona, 1977.
 
És doctor i enginyer superior en Telecomunicacions per la UPC, màster en Optoelectrònica i sistemes de comunicació per la Universitat de Northumbria at Newcastle i PMD per ESADE.
 
La seva carrera professional s'inicia l'any 2002 al Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya, on va ser investigador associat fins a l'any 2008. Al març del 2008 s'incorpora a l'empresa de consultoria Aggaros com a consultor sénior i cap de projectes. L'any 2011, n'assumeix la direcció de l’estratègia empresarial en l’àmbit de desenvolupament de negoci nacional i internacional i esdevé responsable del sector d’Administracions Públiques. L'any 2014, s'incorpora al comitè de direcció de l'empresa.
 
Expert en la regulació de les telecomunicacions en el marc europeu i espanyol i en la gestió operativa d’operadors de telecomunicacions, és assessor en estratègia per a diverses administracions públiques i operadors de telecomunicacions. Ha participat en nombroses iniciatives públiques i privades per al foment i desplegament de la banda ampla a Catalunya.
 
Ha estat guardonat amb la beca a l’Alt Potencial i per a Emprenedors d’ESADE, és coautor d’un llibre de divulgació científica sobre com funcionen les comunicacions, ha publicat un llibre científic resultat de la seva recerca doctoral i és autor de diversos articles en congressos i revistes internacionals.
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia