Direcció General de Comunicació

El Govern destina 3,75 milions d'euros a ajuts per a la  restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural

El Govern destina 3,75 milions d'euros a ajuts per a la restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural

query_builder   12 juliol 2016 14:55

event_note Nota de premsa

El Govern destina 3,75 milions d'euros a ajuts per a la restauració i conservació d'immobles de notable valor cultural


 
·         Les subvencions estan destinades a obres de consolidació o restauració en immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional (BCIN) o béns culturals d'interès local (BCIL)
 
El Govern ha aprovat avui una línia d’ajuts per valor de 3,75 milions d’euros per a l’execució d’obres de restauració i conservació d’immobles de notable valor cultural. Les subvencions es materialitzaran en dues anualitats: 2.400.000 € l’any 2016 i 1.350.000 € l’any 2017.
 
L'objectiu és contribuir econòmicament durant un període biennal a l'execució d'obres de consolidació o restauració en immobles situats a Catalunya i protegits en qualitat de béns culturals d'interès nacional (BCIN) o béns culturals d'interès local (BCIL).
 
Els destinataris d'aquesta línia d'ajuts, que gestiona l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural (OSIC) del Departament de Cultura, són les persones físiques i les agrupacions de persones físiques, les fundacions i altres entitats sense ànim de lucre, les agrupacions d'entitats sense ànim de lucre, els ens locals i els ens que en depenen, així com altres tipus d'unitat econòmica i patrimoni separat que no tinguin ànim de lucre.
 
El període en què es preveu obrir la convocatòria per a la presentació de sol·licituds és del 8 al 26 de setembre.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia