Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres Acords

query_builder   27 setembre 2016 15:11

event_note Nota de premsa

Altres Acords


 
Prorrogat el Consorci del Pla de Rehabilitació i Equipament de Teatres de Barcelona
 
El Govern de la Generalitat ha aprovat prorrogar el conveni mitjançant el qual es va crear el Consorci del Pla de Rehabilitació i Equipament de Teatres de Barcelona, creat l’any 2001 mitjançant conveni entre l’Administració de l’Estat, de la Generalitat de Catalunya  i de l’Ajuntament de Barcelona.
 
El Consorci ja va ser prorrogat per al període 2006-2010 i, posteriorment, per al període 2011-2015. El 31 de desembre de 2015 va finalitzar la vigència de l’actual conveni entre les parts. Per això, considerant la importància de la matèria que regula i les millores, tant en rehabilitació de teatres com en equipament tècnic per al seu bon funcionament, que queden per realitzar, el Govern ha acordat proposar  una pròrroga de la seva vigència per al període 2016-2020, atesa la voluntat expressada per totes les parts.
 
El balanç positiu de l’esforç realitzat pels teatres de Barcelona per rehabilitar, modernitzar i actualitzar els seus espais i equipaments i la necessitat d’aconseguir els objectius inicialment previstos en el Conveni i les seves addendes de dotar Barcelona d’uns espais escènics moderns, segurs i confortables, considerant la importància de la matèria que regula i les millores que resten per realitzar, aconsellen continuar amb la tasca de col·laboració que suposa l’existència del Consorci, el qual l’Executiu considera que és l’instrument adient per continuar les millores projectades.
 
Les aportacions al Consorci previstes per al 2016 són: 225.000 € per part de la Generalitat; 125.000 € per part de l’Instituto Nacional de las Artes Escénicas y la Música (INAEM) i 112.000 per part de l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).
 
L’acció del Consorci és una línia d’ajuts per a la rehabilitació dels teatres de Barcelona.
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia