Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres Acords de Govern

query_builder   2 novembre 2016 16:11

event_note Nota de premsa

Altres Acords de Govern


 
Declarada l’ocupació urgent dels béns afectats d’expropiació per la millora del subministrament elèctric al polígon Mas Blau II, al Prat de Llobregat
 
El Consell Executiu ha declarat aquest dimecres l’ocupació urgent dels béns i drets afectats d’expropiació que permetrà construir una línia elèctrica subterrània de 25 kV per millorar el subministrament del polígon Mas Blau II, al Prat de Llobregat (Baix Llobregat).
El parc de negocis està urbanitzat i cedit a l’ajuntament pratenc, però la xarxa de distribució elèctrica a la qual està connectat no garanteix el correcte subministrament a l’illa 8. La companyia Endesa va presentar un projecte per corregir aquesta mancança.
Es tracta de la construcció de 3,67 km de doble circuit en cable subterrani que connecti la subestació Aeroport amb l’illa 8 de Mas Blau II.
 
Aprovada una oferta parcial d'ocupació pública de 25 places del cos de Bombers i 38 places del cos de Mossos d’Esquadra
 
El Govern ha aprovat l’oferta parcial d’ocupació pública de la Generalitat de Catalunya, que preveu la incorporació de 7 places de la categoria d’inspector/a i 18 places de la categoria de sotsinspector/a del cos de Bombers, i de 18 places de la categoria d’inspector/a, 12 places de la categoria d’intendent/a i 8 places de la categoria de comissari/ària del cos de Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya per a l’any 2016. Totes aquestes places estan dotades pressupostàriament i estan incloses dins la relació de llocs de treball.
Aquesta proposta del Departament d’Interior es fa en vista del marc normatiu bàsic estatal fixat per la Llei 48/2015, de 29 d’octubre, i del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d’octubre, per tal de donar cobertura amb caràcter d’urgència als llocs de comandament dels cossos de seguretat i d’emergències de la Generalitat de Catalunya.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia