La consellera Bassa a Fundació Nexe
Coincidint amb el Dia Mundial dels Infants ahir diumenge, la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa, ha visitat aquest matí la Fundació Nexe, que atén  de forma integral les necessitats dels infants amb pluridiscapacitat i les seves famílies, amb l’objectiu de millorar la seva qualitat de vida. Bassa ha volgut destacar les tasques de la Fundació. ‘És un referent diferenciat en atenció a la infància amb pluridiscapacitat i les seves famílies unint experiència, innovació i equips compromesos’.
 
La titular del departament, ha volgut destacar que ‘les polítiques públiques d’infància són el paradigma per combatre les desigualtats d’origen i garantir la igualtat d’oportunitats’.
 
Bassa ha remarcat que ‘el món de la infància és divers i des del departament que encapçalo tenim molt presents els aspectes socials dels infants, per garantir-ne els seus drets i oportunitats i per fer-los un acompanyament estiguin el la situació que estiguin’.
 
Precisament ahir, la consellera va anunciar al Camp de Tarragona un nou servei residencial adreçat a infants i adolescents amb discapacitat psíquica i trastorns de conducta, un servei que tindrà 12 places i que s’ubicarà a les instal·lacions del Grup Pere Mata de Reus.
 
Per altra banda, dissabte, Bassa va participar a l’acte de la Fundació del Futbol Club Barcelona i Unicef, ‘El món dels somnis’, per celebrar els 10 anys de col·laboració entre les dues fundacions treballant a favor de la infància.
 
La consellera clourà les activitats entorn a la infància aquest dijous, presidint la celebració del Tercer aniversari del Pacte Nacional d’Infància, que tindrà lloc al Palau de Pedralbes.

2  

Imatges

Fotografia a Nexe Fundació

Fotografia a Nexe Fundació 163

El món dels somnis UNIFEC i FCB

El món dels somnis UNIFEC i FCB 105