Direcció General de Comunicació

Altres acords

Altres Acords del Govern

query_builder   22 novembre 2016 15:01

event_note Nota de premsa

Altres Acords del Govern

 
Agilització del pagament dels premis de les loteries de Catalunya
 
El Govern ha aprovat un Projecte de decret que vol impulsar la modificació dels reglaments de les loteries Trio, Loto Express, Súper 10, Loto Ràpid i Lotto 6/49 organitzats per l’Entitat Autònoma de Jocs i Apostes de la Generalitat (EAJA). L’objectiu és trencar la rigidesa amb què la normativa actual regula el cobrament dels premis d’aquests jocs i dotar-la de més flexibilitat. El text, proposat pel consell d’administració de l’EAJA, preveu la modificació dels articles de quatre decrets i dues ordres que aproven els reglaments dels jocs esmentats. Una posterior resolució fixarà una nova fórmula de pagament dels premis més àgil i propera a l’usuari, en línia amb la que ja han adoptat els sortejos de la Grossa.
 
El Govern aprova l’ampliació de capital de Circuits de Catalunya
 
El Govern ha aprovat executar l’ampliació de capital de Circuits de Catalunya, SL., entitat que gestiona el traçat i les instal•lacions del circuit de Barcelona-Catalunya. L’operació es concreta en la injecció de 7.842.473,73 euros en el capital de la societat, mitjançant aportacions dineràries a càrrec d’AVANÇSA, per valor de 7.500.062,16 euros, i amb aportacions no dineràries a càrrec de la resta de socis. Aquesta ampliació de capital s’emmarca en un procés ja iniciat l’any 2015 per garantir l’estabilitat financera de la societat.
 
Acord amb la Comunitat Francesa de Bèlgica per promoure la formació professional
 
El Govern ha aprovat avui subscriure un acord de col•laboració entre el Departament d'Ensenyament i la Comunitat Francesa de Bèlgica  per tal de promoure la formació professional. Aquest conveni té per objectiu donar un impuls a aquest tipus de formació dins de l’àmbit de col•laboració que facilita la Unió Europea. 
 
D’aquesta manera, es vol facilitar els intercanvis d’estudiants i aprenents de formació professional entre els centres de formació, i alhora promoure la realització de les pràctiques de l’alumnat en altres centres de formació. També es contempla que el professorat pugui dur a terme estades o intercanvis amb altres docents d’FP.
 
Modificació dels Estatuts del Consorci Museu Nacional d’Art de Catalunya
 
El Govern ha acordat modificar els Estatuts del Consorci Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC). La modificació preveu que el personal funcionari que presta serveis en el Consorci Museu Nacional d’Art de Catalunya, procedent d’administracions diferents a l’Administració de la Generalitat de Catalunya, s’hagi d’adscriure com a personal d’altres administracions i hagi de romandre, respecte de la seva administració d’origen, en situació de serveis en altres administracions. També, que el personal funcionari procedent de l’Administració de la Generalitat de Catalunya romangui en situació de servei actiu.
 
D’acord amb aquesta modificació, el personal laboral que presta serveis en el Consorci Museu Nacional d’Art de Catalunya no adquireix la condició de personal al servei de l’Administració de la Generalitat.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia