Empresa i Treball

Korean Air

INDÚSTRIA

Korean Air connectarà Seül i Barcelona amb un vol directe per primera vegada a partir del 2017

El conseller Baiget ha explicat que hi ha "molta població catalana" amb "interessos econòmics o culturals a Corea del Sud" i que el vol permetrà "atraure" població d'aquest país

query_builder   23 novembre 2016 19:26

event_note Nota de premsa

INDÚSTRIA

Korean Air connectarà Seül i Barcelona amb un vol directe per primera vegada a partir del 2017

El conseller Baiget ha explicat que hi ha "molta població catalana" amb "interessos econòmics o culturals a Corea del Sud" i que el vol permetrà "atraure" població d'aquest país

 
·         Es tracta d’un projecte captat i gestionat durant dos anys per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Seül (ACCIÓ), l’Agència Catalana de Turisme, Aeroports de Catalunya i el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA).
 
·         El primer vol operat per l’aerolínia més important de Corea del Sud serà el 28 d’abril del 2017 amb la previsió de fer tres trajectes per setmana.
 
 
 
L’aerolínia Korean Air, la més important de Corea del Sud, ha anunciat aquest dimecres que connectarà amb un vol directe, per primera vegada, Seül i Barcelona. La companyia asiàtica ha informat que els vols començaran a partir del 28 d’abril del 2017 amb la previsió d’operar tres trajectes a la setmana. En concret, la companyia coreana operarà dilluns, dimecres i dijous, amb una flota model B777-200 amb capacitat per a 248 passatgers.
 
Es tracta d’un projecte captat i gestionat durant els darrers dos anys per l’Oficina Exterior de Comerç i d’Inversions de la Generalitat a Seül (ACCIÓ), l’Agència Catalana de Turisme, Aeroports de Catalunya i el Comitè de Desenvolupament de Rutes Aèries de Barcelona (CDRA).
 
El conseller d’Empresa i Coneixement, Jordi Baiget, que precisament encapçala fins divendres una missió institucional i empresarial a Panamà i Cuba, ha assegurat des de la capital panamenya que “és un gran plaer poder anunciar que a partir de l’abril del 2017 hi haurà un vol directe entre Seül i Barcelona: s’ha estat treballant durant dos anys per aconseguir-ho”.
 
Baiget ha explicat que “hi ha molta població catalana que té interessos econòmics, culturals o de país a Corea del Sud” i que el vol ha de permetre “atreure població d’aquest país i de la regió, molt especialment del Japó, que puguin venir a Catalunya”, ja sigui per “activitat productiva o turisme”. “Volem que sigui una ruta en els dos àmbits, que estigui equilibrada”, ha destacat.
 
Fundada el 1969, Korean Air compta amb una flota de 158 avions. Actualment opera vols a 129 destinacions de 46 països, i el 2015 va registrar gairebé 25 milions de passatgers. La companyia, de 21.000 treballadors, té el seu hub ubicat a l’Aeroport Internacional d’Incheon, a Seül.
 
ACCIÓ és l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana de la Generalitat de Catalunya. Impulsa la millora del teixit empresarial català a través del binomi internacionalització-innovació, posant a disposició de l’empresa 36 Oficines Exteriors de Comerç i d’Inversions que donen cobertura a més de 90 mercats. A més, assessora les empreses catalanes perquè aconsegueixin finançament, les ajuda a créixer mitjançant programes de capacitació i les orienta en matèria de clústers. També és responsable, a través de l’àrea Catalonia Trade & Investment, d’atreure inversions estrangeres a Catalunya.
 
---
 
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
A Twitter:  @sapscom
Al canal de Youtube: SapsCom
 
 
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia