Direcció General de Comunicació

Nano

El Govern aprova els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015 per al 2017

query_builder   20 desembre 2016 14:16

event_note Nota de premsa

El Govern aprova els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015 per al 2017

  • La pròrroga permet garantir el funcionament normal de l’Administració i la prestació dels serveis públics a la ciutadania mentre no s’aprovi el nou pressupost
El Govern ha aprovat el decret que estableix els criteris d’aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat del 2015 per al 2017 —atès que els pressupostos del 2016 no van entrar en vigor—, els quals seran vigents des de l’1 de gener fins a l’aprovació i la publicació dels comptes per al 2017. El decret de pròrroga permet garantir el funcionament normal de l’Administració i la prestació dels serveis públics a la ciutadania mentre no s’aprovi el nou pressupost.
 
Els criteris aprovats són coherents amb els objectius d’estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera fixats per la normativa vigent, i també recullen la previsió de majors ingressos derivada de l’increment de les bestretes i la liquidació del model de finançament autonòmic corresponent al 2015.
 
Mentre duri la pròrroga pressupostària, les despeses de capítol 1 (despeses de personal) s’ajusten a les dotacions pressupostades a 31 de desembre del 2016. Pel que fa a la resta de capítols (del 2 al 9), es prorroguen els crèdits inicials del 2015, ajustats a l’estructura orgànica actual i a la previsió d’ingressos finalistes i afectats per al 2017.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia