Empresa i Treball

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona realitzen un vídeo conjunt per promocionar Catalunya arreu del món

Vol mostrar amb autenticitat l'experiència de conèixer Catalunya de la mà de fans locals del Barça

query_builder   11 gener 2017 11:55

event_note Nota de premsa

TURISME

L'Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona realitzen un vídeo conjunt per promocionar Catalunya arreu del món

Vol mostrar amb autenticitat l'experiència de conèixer Catalunya de la mà de fans locals del Barça

 

  • Sota el lema “If you feel FC Barcelona, you feel Catalunya”, el vídeo vol mostrar amb autenticitat l’experiència de conèixer Catalunya de la mà de fans locals del Barça a través de les vivències reals de dos joves mexicans.
 
  • El germans Cabral van poder visitar la destinació catalana en resultar guanyadors del concurs "Fans Meeting Fans” realitzat pel FC Barcelona, en col·laboració amb l’Agència Catalana de Turisme, on hi van participar més de 70.000 persones.
 
  • Tant el vídeo com el concurs són accions que formen part de l’acord de partenariat que l’Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona mantenen des del 2012 per promocionar la destinació turística catalana.
 
L’Agència Catalana de Turisme (ACT) i el FC Barcelona han donat a conèixer avui a través de les xarxes socials del FC Barcelona, que compten amb 225 milions de seguidors, així com a les xarxes internacionals del Catalunya Experience, un vídeo-espot realitzat per les dues entitats amb l’objectiu de promocionar la destinació turística catalana i projectar la imatge de Catalunya al món. Podeu visualitzar el vídeo en aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=MKF2S5eYDxs
 
Sota el lema “If you feel FC Barcelona, you feel Catalunya”, el vídeo mostra les vivències reals de dos joves mexicans, els germans Cabral, que han visitat Catalunya i han viscut l’experiència blaugrana. Es tracta doncs d’un espot produït a partir de les vivències reals de dos viatgers, perquè precisament el vídeo busca transmetre amb la major autenticitat possible, les emocions que qualsevol visitant pot obtenir de l’experiència Catalunya i Barça.
 
Fans Meeting Fans
 
Els germans Cabral han pogut gaudir d’aquesta experiència en ser els guanyadors de la segona edició del “Fans Meeting Fans”, un concurs organitzat pel FC Barcelona, amb la col·laboració de l’ACT, en el que els participants podien guanyar un viatge a Catalunya i una experiència blaugrana. Enguany el concurs ha arribat a més de 41 milions de persones i hi ha tingut més de 70.000 registres d’arreu del món, multiplicant per set els 10.000 inscrits de la primera edició.
 
Cada any, els guanyadors del viatge recorreran una part del territori català. L’any passat van tenir l’oportunitat de visitar Girona i la Costa Brava, mentre que aquest any el viatge, de quatre dies de durada, s’ha centrat en la zona enoturística del Priorat, així com en les ciutats de Reus, Tarragona i Barcelona.
 
A més, els dos joves mexicans van assistir al partit de lliga entre el FC Barcelona i el Màlaga, en el que fins i tot van baixar al terreny de joc mentre escalfaven els jugadors, i també van poder gaudir d’una visita guiada pel Camp Nou Experience.
 
L’acord Catalunya i FC Barcelona
 
Tant el vídeo com el concurs són algunes de les moltes accions que l’Agència Catalana de Turisme i el FC Barcelona realitzen conjuntament al llarg de l’any, fruit de l’acord de partenariat que ambdues entitats mantenen des del 2012. L’objectiu de l’acord és promocionar Catalunya i el FC Barcelona en mercats internacionals. Tant la campanya “Fans Meeting Fans” com totes les altres accions realitzades de forma conjunta es vertebren a través del concepte estratègic ‘If you feel FC Barcelona, you feel Catalunya’.
 
 
-----------------------------------------------------------------
Segueix-nos a les xarxes a través del Saps Com?!:
 
A Twitter:  @empresacat
A Facebook: @empresacat
Al canal de Youtube: Empresacat
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia