Direcció General de Comunicació

Nomenaments

Nomenaments

query_builder   7 febrer 2017 15:24

event_note Nota de premsa

Nomenaments


 
Marina Borrell i Falcó, directora general de Relacions Exteriors
 
Nascuda a Terrassa l’any 1981.
 
És llicenciada en Publicitat, Màrqueting Internacional i Relacions Públiques a la London Metropolitan University i té un màster en Comunicació Intercultural en l’Empresa a la University of London.
 
Ha estat directora i presidenta de Catalans UK, la organització que agrupa la comunitat catalana al Regne Unit i que té per objectiu promoure la cultura catalana. Té una àmplia experiència en la comunicació intercultural i en diplomàcia internacional. Ha treballat a Regne Unit, Austràlia, Singapur i a diversos països de l’Amèrica Llatina.
 
Durant els últims quatre anys ha treballat a Londres com a consultora en comunicació intercultural a les empreses de consultoria internacional Crown World Mobility i Communicaid.  La seva tasca ha estat coordinar programes de formació per a executius d’empreses multinacionals i la planificació comunicativa per a millorar el seu posicionament en el mercat.
 
També a Londres, ha treballat a la ONG Global Witness, que vetlla per la defensa dels Drets Humans i la protecció del medi ambient, com a consultora a Amèrica Llatina. Des de Singapur, Austràlia, Perú, Brasil i Argentina ha treballat per l’empresa Global Business Reports, en la tasca d’intermediària entre  empreses i administracions públiques per a promoure i desenvolupar projectes entre els dos sectors.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia