Ferrocarrils

MWC FGC

FGC reforça el seu servei durant el Mobile World Congress

query_builder   20 febrer 2017 12:38

event_note Nota de premsa

FGC reforça el seu servei durant el Mobile World Congress

  • Ferrocarrils incrementa les circulacions de trens i dobla la capacitat dels combois per absorbir la demana generada pel congrés de mòbils
  • S’han establert plans de contingència a les estacions coordinats amb Mossos d’Esquadra, GSMA i Fira Barcelona per fer front a les diverses incidències de mobilitat que puguin sorgir
  • FGC tornarà a ser el transport de referència per arribar al congrés i per enllaçar els dos recintes firals de Fira Barcelona
MWC FGC
Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es prepara, un any més, per ser el mitjà de transport de referència per connectar els recintes firals de Plaça Espanya i de Fira Gran Via a L’Hospitalet durant la desena edició del Mobile World Congress, que se celebrarà a Barcelona del 27 de febrer al 2 de març.
 
El Metro del Baix Llobregat, que uneix els dos punts neuràlgics del congrés en només 6 minuts de trajecte, es converteix aquests 4 dies en una fast line i en la via més directa per arribar al centre de Barcelona. L’operatiu de reforç que ha dissenyat FGC consisteix principalment en: incrementar les circulacions de trens a la línia L8 (Molí Nou) en 30 circulacions diàries, doblar la capacitat de la resta de combois passant dels 3 als 6 cotxes, redissenyar la mobilitat en els vestíbuls de les estacions de Pl. Espanya i Europa|Fira per absorbir aquesta demanda i reforçar l’atenció al client amb més personal, senyalització, megafonia específica i xarxes socials.
 
Aquest dispositiu està enfocat a donar el millor servei possible per facilitar la mobilitat dels congressistes i dels clients habituals de la línia Llobregat-Anoia, dissenyat per mantenir la màxima capacitat als trens amb 8.000 persones/hora. Tenint en compte les previsions d’assistència de congressistes fetes per Fira de Barcelona i GSMA, amb l’operatiu de reforç s’intenta donar servei als màxims clients possibles garantint en tot moment la seguretat i el confort dels usuaris.
 
A més, FGC ha establert diferents plans de contingència a les estacions, coordinats amb Mossos d’Esquadra, GSMA i Fira Barcelona, que contemplen els diferents escenaris i actuacions necessàries per fer front a les diverses incidències de mobilitat i seguretat que puguin sorgir. En aquest sentit, el dispositiu a les estacions comptarà amb equips mixtos de personal propi d’FGC, dirigint les operacions, i d’efectius personals d’atenció als congressistes, dependents de la pròpia organització del GSMA.
 
Com en edicions anteriors, s’espera que siguin molts els congressistes que escullin FGC per fer el trajecte d’anada i tornada entre les estacions de Pl. Espanya i Europa|Fira. A l’última edició, la de 2016, el congrés va incrementar el moviment de viatgers entre les dues estacions en un 106% transportant 167.644 viatgers.

1  

Imatges

MWC FGC

MWC FGC 1223

1  

Fitxers adjunts

Nota de premsa

Nota de premsa
PDF | 147

`