Direcció General de Comunicació

Altres acords del Govern

Altres acords del Govern

query_builder   28 març 2017 14:55

event_note Nota de premsa

Altres acords del Govern

Autorització al Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà a participar en la Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Plana Litoral de la Muga
 
El Govern ha autoritzat la participació de la Generalitat a la Comunitat d’Usuaris d’Aigües de la Plana Litoral de la Muga, mitjançant el Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà, dependent del Departament de Territori i Sostenibilitat.
 
El Parc Natural dels Aiguamolls de l’Empordà s’alimenta en part de les aigües subterrànies provinents de la massa d’aigua subterrània “Fluviodeltaic del  Fluvià i la Muga”, que integra dos sistemes aqüífers. Aquesta massa està sotmesa a diverses pressions significatives que alteren la seva qualitat i quantitat.
 
És per això que es fa necessari regular l’ús de l’aigua a la Plana Litoral de la Muga, mitjançant la creació d’un instrument que faciliti la presa de decisions amb relació a l’ús, quantitat i qualitat de l’aigua.
 
Acordat que el Comitè de coordinació de l’Administració de la Generalitat al territori passi a dependre de Vicepresidència 
 
El Comitè de coordinació de l’Administració de la Generalitat al territori, integrat fins ara al Departament de la Presidència, s’adscriurà al Departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya, segons l’acord aprovat avui pel Govern. Aquest canvi té a veure amb el traspàs de les competències de les delegacions territorials, que depenien de la Presidència, i que aquesta legislatura han passat a inserir-se al Departament de la Vicepresidència.
 
Atesa la necessitat d’adaptar la composició del Comitè de coordinació al nou marc competencial, es modifica el punt 1 de l’Acord GOV/113/2015, de 21 de juliol, i la composició i el nombre dels seus membres (punt 4 de l’Acord GOV/113/2015). En aquest darrer sentit, la presidència del Comitè serà exercida pel secretari/ària general del Departament de la Vicepresidència, i s’afegeix el director/ora de Serveis del departament com a nou membre al Comitè, que passa de nou a deu membres.
El Govern a les xarxes
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
banner acords
banner butlletins
banner premsa
banner transparencia